3 éves kislányomnál dermatitis papulosát állapított meg a bőrgyógyász, Burow-zink krémet írt fel neki. Meddig kell őt ezzel kenni?
Figyelt kérdés
A doktornő azt mondta, hogy 6 hétig is elhúzódhat a gyógyulás, ez azt jelenti, hogy addig kell kenni? Elfelejtettem megkérdezni...2011. márc. 24. 20:19
1/6 anonim válasza:
Igen, míg teljesen el nem múlt a legapróbb tünet is, különben nagyon könnyen visszatérhet a gyulladás.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, annyira sajnálom szegényt, viszket neki a kenőcs ellenére is.
2011. márc. 24. 20:27
3/6 anonim válasza:
Szerintem addig, amíg van kiütés. Nekünk is ez a problémánk, csak még az elején tartunk. És fenistilt is szedünk.
4/6 A kérdező kommentje:
Igen, már felhívtam telefonon a bőrgyógyászt, ő is mondta, hogy addig kenjem, míg van kiütés. Mi is kaptunk Aerius szirupot, hogy ne viszkessen, de nem sokat ér.
Az egyik oldalon még elég csúnya, teljesen egybefolyik, itt-ott be is vérzett, mert csak dörzsöli a ruha, a másik oldalon viszont sokkal szebb lett.
Jobbulást nektek is!
2011. márc. 31. 11:51
5/6 anonim válasza:
Egyébként azt mondta a doki, hogy lehet lázas és hasmenése is lehet. Nálatok volt ilyesmi tünet? Nálunk csak kiütés. Úgy tűnik nem igazán közismert ez a vírus, mindenki csak néz, amikor mondom, mi a bajunk. Úgy örültem, hogy nem allergia, hogy én is elfelejtettem megkérdezni egy csomó mindent. Jobbulást!
6/6 A kérdező kommentje:
Szerencsére semmi nem volt a pöttyökön kívül, és hál' istennek, sokkal szebb is lett a hétvégére.
Én is azt látom, hogy nem sokan ismerik, először a gyerekorvoshoz vittem, ő sem ismerte fel, adott krémet, allergiának mondta. Csak én nem hittem neki, mert semmi olyat nem kapott, ami kiüthette volna. Így kerültünk a bőrgyógyászatra, ahol viszont rögtön mondták, mi is ez.
2011. ápr. 3. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!