Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Érdemes elmenni az óvodai...

Érdemes elmenni az óvodai nyílt napra?

Figyelt kérdés
2009. febr. 24. 12:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én óvónő vagyok!Persze,hogy menj el!!!Akkor tudsz mindent lemérni!Az óvónők természetét,a programot!A módszereket!Ki ne hagyd!!!!Hogy is választanál egyébként!Az ovi fontos lesz a manódnak!A legjobb,legszimpatikuabb hekyre vidd!Nem fogod tudni félévente máshová vinni!Alaposan nézz körül4!!!A LEGJOBB OVIBA VIDD!!!!-Kérlek!
2009. febr. 24. 12:40
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ, sajnos sok lehetőség nincs. 1. vegyes csoportos, ami nekem nem tetszik 2. alapítvány 3. ez közel van hozzánk, erdőhöz és korának megfelelő csoporttársakkal lesz egy csoportba.

Kérdésem lenne az első válsazolohoz: ilyen alkalmakor már a lehendő óvonőkkel ismerkedik meg a szülő?

2009. febr. 24. 12:56
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nálunk két óvoda van a közelben, mindkettöt megnéztük kétszer is! Egyedül voltunk, nem nyílt nap keretében volt. Én is csak ajánlani tudom. Megismerkedsz az óvónökkel, kérdezhetsz is, mesélnek a napról (pl. hetente egyszer torna, rossz idö esetén többször is, miket csinálnak naponta, milyen foglalkozások vannak)stb. Fontos, hogy neked is szimpatikus legyen, akkor szívesen fog odajárni a gyermeked is.
2009. febr. 25. 11:40
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én az első vagyok.Ogen,lehetőséged nyilik megismerkedni az óvónénikkel is.A csoportszobával,a programokról,stb.Tuti jó dolog!Üdv.
2009. márc. 3. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!