Mennyi ruhája van 2 éves fiatoknak? Miből mennyi van?
Kb. 15 póló, 6 nadrág, 4 pulcsi, 1 melegítő alsó+felső, 1 tavaszi kabát, 1 vékony esőkabát, 3 sapka, 2 pár cipő.
Ha nagyobb városban élsz, ajánlom a baba bizományi boltokat, ott jó áron alig használt cuccokat tudsz beszerezni.
Igaz még csak 20 hónapos, de azért leírom :)
Nekünk szerencsénk van mert a párom unokatesójától nagyon sok gyerekruhát szoktunk kapni, a mi fiunk a legfiatalabb a családban ezért sok mindent megöröklünk.
Egészen 3,5-4 éves korig vannak most ruhák eldobozolva.
Amik most jók rá:
kb 20 db póló, 25-30 db hosszú ujjú pamut felső, kb 15-20 db pulcsi olyan vastagabb, kb 15 db nadrág ebben benne vannak a melegítők is. Kb 20 db harisnya, 15 body, 10-12 pár zokni, 5 kabát/dzseki, 7-8 sapi (vastagabb vékonyabb) 3 pár kesztyű, vagy 40 pár cipő (van ami már picit szűkebb az csak vékony zoknival jó, vannak benne szobacipők és szandik is) 5-6 db rugi olyan pizsi szerű.
Amiket kinő vagy nem tetszenek azokat el szoktam adni vagy szétadogatom barátnőknek.
Igaz ez enyém lány, de 2 éves.
viszont ennyi cuca nincs, mint előttem írták, pedig ami van, azt is soknak találtam eddig.
(A fiamnaál rájöttem, hogy felesleges a sok ruha oylan gyorsan nőnek.)
Egyeedül kabátból van elég sok, de mindegyiket kaptuk, vagy nagyszülő vette.
Szia!
20 hónapos a kisfiam és el vagyok ájulva az előző válaszokon, hogy 15-20 pólója van egy 2 évesnek???
Tavaly nyáron is max. 10 db pólója volt, utcára abból is csak 2-3-at hordtunk, mert azt szerettük.
Hát mi még body-t hordunk, télen meg tavasszal egyáltalán nem adok rá pólót, legfeljebb hosszú ujjút, abból van 5-6 db, de ebből 3-at csak alváshoz használ.
Hosszú ujjú body-ból van 10 db, ezeket hordtuk télen, most még csak 2 db rövid ujjút vettem a megfelelő méretből.
Pulcsija 2 van elegánsabb, 2 kapucnis, 3 hosszú ujjú kis ing, 1 rövid ujjú a nyárra.
Kabátból van 1 téli, 1 tavaszi. A széldzsekijét már kinőtte, de idén nem hiszem, hogy veszek.
Sapkából van 1 téli, 1 átmeneti, 1 nyári.
Zokni 5 pár, harisnya 5 db.
Melegítő nadrág 1 utcai, 2 itthoni, inkább leggingset hord itthon, abból van 3 db.
Utcai bélelt nadrágból van 3, farmer béleletlen 2 db.
Cipőből 1 bélelt bőr, 1 béleletlen bőr (tavaszi), 1 tornacipő. (nyáron veszünk majd szandit 1-et, valószínű nem lesz jó rá a tavalyi).
Én úgy tapasztaltam, ha ennyinél több ruhája van, nem használjuk ki, csak a helyet foglalja. Amúgy mi semmit nem kaptunk senkitől, mindent mi vettünk meg.
Utolsó vagyok.
Leírnád kedves kérdező a tiéteket? Miért kérdezted...
1 elmenős farmer, 2 játszós farmer, 3 macinaci + 1 elmenős macinaci, 1 pufi mellény, 1 tavaszi kabát, 5-6 póló, 5-6 hosszú u. póló, kb. 5 pulcsi, 3 kardigán (ebbe már a melegítőfelső is benne van), 6 rövid u. body, 6 hosszú u. body, 3 harisnyanaci, 1 sportcipő, 1 bőr félcipő, 1 játszós cipő, 2 átmeneti sapi.
Kb. ennyi, de mindig vásárolok neki ha meglátok v.mit a börzén v. a neten jó áron, persze a Brendon-ba nem vásárolgatnék csak úgy, hogy majd egyszer jó lesz neki. Már a bölcsire is gyűjtünk :)
Farmer 2 db, egy bélelt és egy csinos. Bársonynadrág 1, vászon ünneplős egy, pamut itthonra kb. 10, normálisabb 6-7.
Pulcsi kb. 15 db, tavaszi kabát egy, pufi mellény egy.
Zokni kb. 30 pár, harisnya 5-6 db.
Body-ból, pólóból rengeteg van, mert a tesóktól örökölt is, így van legalább 30-30, különböző méretekből.
Pamut melegítő együttes 2 db.
Csak kíváncsi voltam,hogy kinek mennyi ruha elég.
Elmenős ruhánk nem sok van.3 kantáros nadrág,4 pulóver, egy téli kabát és egy vékonyabb tavaszi kabát.Jelenleg 1 zárt cipője van amit 2 hete vettem neki.
Rövid ujjú body 10 darab, hosszú ujjú body 6 darab.
Rövid ujjú póló 8 darab,hosszú ujjú póló 5 darab.
Zokni 10 pár.
Melegítőnaci vékony otthoni 10 darab.
Vastag melegítőnaci 4 darab.
Harisnya vékony 5 darab.Vastag harisnya 3 darab de ezeket már épp növi ki.
Sapink egy téli amit már leraktunk és 2 tavaszi vékonyabb.
Van egy farmer baseball sapija is azt nem tudom,hogy jó e még rá.
Még mi is bodyit hordunk állandóan.Itthon is abba van meg ha elmegyünk akkor is az van rajta alul.
Majd nyáron ha meleg lesz akkor fogunk pólózni már de szeptember októberbe visszatérünk a bodyra ha még kapok majd a méretébe akkor.Nyárig viszont még jó pár pólót be kell szereznem.Na meg rövid nacikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!