Kislánynak hogy kell törölni a punciját ha leszokott a pelenkáról?
Figyelt kérdés
2011. márc. 18. 17:39
1/4 anonim válasza:
Elölről hátrafelé, és kezdetben én itt is popsitörlőt használtam. Később tértünk csak át a wc-papírra.
2/4 A kérdező kommentje:
KÖSZI! De honnét nyúl be ugyanis valahol azt olvastam hogy hátulról nyúl előre és úgy töröl.
2011. márc. 18. 18:29
3/4 anonim válasza:
Mindig előről hátra kell törölni!! Ha fordítva csinálod, könnyen a hüvelybe vagy a húgyvezetékbe kerülhet a végbélből valami, így komoly fertőzést kaphat. Egyelőre te csináld, ő majd csak akkor, ha kicsit ügyesebb lesz :)
4/4 anonim válasza:
Szerintem, még kis korában nem olyan hosszú a karja, hogy hátulról meg tudja törölni a punciját. Szerintem jobb ha segítesz neki és elölről hátrafelé törlöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!