Gyerekek számára készült melltartókról milyen véleménnyel vagytok?
Sima hétköznapi melltartóra szerintem semmi szüksége egy kislánynak.
Viszont a fürdőruhának legyen felső része is, számomra olyan furcsa egy kislány egy bugyiban a strandon.
Tény, hogy vannak nagyon érdekes darabok....
Az én időmben (ami azért nem volt olyan régen, 26 éves vagyok) általános alsóban volt a trikó, aztán a top (legalábbis mi így hívtuk...."felnőtt változata" talán a sportmelltaró). Ha jól emlékszem, 8.-ban kaptam az eslő IGAZI melltartót (na jó, pici a mellem, tesómé nagy, ő sokkal hamarabb kapott) DE elég visszafogott volt. Most meg, szivacsos melltartó igazán pici lánykáknak. Ezzel nem tudok mit kezdeni (ahogy az ovisoknak készült tangával sem....) Hogy ki mit ad a gyerekére, abba beleszólni nem lehet, de a véleményem meg van az ilyen anyukákról.
HOgy mikor kapjon? Amikor szükséges, ne csak "dísznek" hordja. Szerintem.
Onnantól kell, hogy elkezd nőni a melle.
Ha nagyon szégyenlős, vegyen egybe részest, az takarja a bimbókat.
A szülőn múlik, hogy mit vesz meg neki. Az meg hogy lát másokon valamit a strandon. Hát sok minden van, amit látunk, de attól még nem adjuk a gyermekeinknek, ha nem tartjuk jónak, és azt valahogy meg kell nekik magyarázni, hogy miért nem. Ez is egy ilyen téma a sok közül..
(Kislányom 3 évesen édesen mondta, amikor látott öltözködni, hogy "mama, ha nagy leszek, veszel nekem melltartót?" Hát ezt megígértem... :o)
Egyébként volt, hogy bugyit sem akart venni, mert zavarta, hogy vizes. Azt azért én is jónak tartom, ha van rajtuk.
10:07 vagyok
Bocsánat, én teljesen fürdőruhára értelmeztem a kérdést!
Fehérneműben még annyira feleslegesnek gondolom.
Hát erről még nem hallottam. Amég a mellTARTÓ nem látja el a funkcióját, vagyis nem tartja a mellett, mert egész egyszerűen nincs, addig nem látom értelmét. Az meg, hogy ovisoknak készült tanga????!!!! Jéééézusom, milyen világban élünk... És ha belegondolok, hogy a most 1 éves lányom mibe "nő bele". Már most rosszul vagyok ezektől, meg a kamasz-tini divattól, mi lesz majd később... :(
21 éves anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!