Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyerekek számára készült...

Gyerekek számára készült melltartókról milyen véleménnyel vagytok?

Figyelt kérdés
Gyermekek hány éves korától hordjon melltartót?Engem fel háborít hogy sajnos 3 éves kórtól már van gyártva és anyukák rá is adják mert csak pedofilok figyelmét kelti fel és teljesen hülyeség egy elsős vagy kisebb leánykára ráadni én szerény véleményem csak.
2011. márc. 17. 09:58
 1/9 anonim ***** válasza:

Sima hétköznapi melltartóra szerintem semmi szüksége egy kislánynak.

Viszont a fürdőruhának legyen felső része is, számomra olyan furcsa egy kislány egy bugyiban a strandon.

2011. márc. 17. 10:03
 2/9 anonim ***** válasza:
Ilyen hülyeségről még nem is hallottam! Melltartó csak akkor,kell,ha már elég nagy a melle egy kislánynak. 13-14 éves korban.
2011. márc. 17. 10:04
 3/9 anonim ***** válasza:
Fürdőruhára gondolsz? én nem adtam rá, addig amíg nem kérte. azért olyan 5-6 évesen kérte mindegyik.mert már nagylány akart lenni :)
2011. márc. 17. 10:05
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Tény, hogy vannak nagyon érdekes darabok....

Az én időmben (ami azért nem volt olyan régen, 26 éves vagyok) általános alsóban volt a trikó, aztán a top (legalábbis mi így hívtuk...."felnőtt változata" talán a sportmelltaró). Ha jól emlékszem, 8.-ban kaptam az eslő IGAZI melltartót (na jó, pici a mellem, tesómé nagy, ő sokkal hamarabb kapott) DE elég visszafogott volt. Most meg, szivacsos melltartó igazán pici lánykáknak. Ezzel nem tudok mit kezdeni (ahogy az ovisoknak készült tangával sem....) Hogy ki mit ad a gyerekére, abba beleszólni nem lehet, de a véleményem meg van az ilyen anyukákról.

HOgy mikor kapjon? Amikor szükséges, ne csak "dísznek" hordja. Szerintem.

2011. márc. 17. 10:06
 5/9 anonim ***** válasza:

Onnantól kell, hogy elkezd nőni a melle.

Ha nagyon szégyenlős, vegyen egybe részest, az takarja a bimbókat.

A szülőn múlik, hogy mit vesz meg neki. Az meg hogy lát másokon valamit a strandon. Hát sok minden van, amit látunk, de attól még nem adjuk a gyermekeinknek, ha nem tartjuk jónak, és azt valahogy meg kell nekik magyarázni, hogy miért nem. Ez is egy ilyen téma a sok közül..

(Kislányom 3 évesen édesen mondta, amikor látott öltözködni, hogy "mama, ha nagy leszek, veszel nekem melltartót?" Hát ezt megígértem... :o)

Egyébként volt, hogy bugyit sem akart venni, mert zavarta, hogy vizes. Azt azért én is jónak tartom, ha van rajtuk.

2011. márc. 17. 10:07
 6/9 anonim ***** válasza:

10:07 vagyok

Bocsánat, én teljesen fürdőruhára értelmeztem a kérdést!

Fehérneműben még annyira feleslegesnek gondolom.

2011. márc. 17. 10:09
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát erről még nem hallottam. Amég a mellTARTÓ nem látja el a funkcióját, vagyis nem tartja a mellett, mert egész egyszerűen nincs, addig nem látom értelmét. Az meg, hogy ovisoknak készült tanga????!!!! Jéééézusom, milyen világban élünk... És ha belegondolok, hogy a most 1 éves lányom mibe "nő bele". Már most rosszul vagyok ezektől, meg a kamasz-tini divattól, mi lesz majd később... :(

21 éves anyuka

2011. márc. 17. 10:14
 8/9 A kérdező kommentje:
3-6 éves gyerekeknek való melltartókról mai adásban halottam én is csak.
2011. márc. 17. 10:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Amíg egy kislánynak nem nő a cicije, felesleges bármilyen melltartó. Egy kislányból nem kell nagylányt csinálni.
2011. márc. 18. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!