Mennyi idő alatt szívódik fel a hányáscsillapító kúp?
Figyelt kérdés
Kislányomnak a beadás után 10-12 percel kakilni kellett.Nem találkoztam a kúppal.Egyszer azt mondták az ügyeleten,hogy a beadástól számított 20 perc múlva próbáljam megitatni.Gondolom arra nem hogy felszívódni,hanem már hatnia is kéne.De akkor kissebb volt,most 4 éves.Nem tudom ez számít-e valamit.2011. márc. 16. 16:21
1/9 anonim válasza:
Kb 10 percen belül felszívódik.
2/9 anonim válasza:
Ügyeleten mi is kaptunk Daedalonetta kúpot és azt mondták fél óra múlva kezdjem el itatgatni. Szerintem 10-15 perc alatt felszívódik. Ha nem volt a kakiban, akkor valószínűleg feloldódott és szívódott is fel valamennyi belőle.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi hogy írtok.Igen talán felszívódott,ha nem is mind,de azóta nem hányt,bár enni nem evett,csak kortyolgatott.Bár az orvos szerint nem a hányásos hasmenéses vírus,de már voltunk kiszáradás miadt kórházban és azóta nagyon félek.
2011. márc. 16. 18:35
4/9 anonim válasza:
Mi átestünk ezen a víruson szilveszterkor. Végig ment az egész családon, borzalmas :( A lényeg, hogy igyon, hogy ki ne száradjon. 5 percenként 2-3 korty is sokat számít. második voltam :) és ne aggódj, nem lesz semmi gond.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztatást.Kb.20:15 kor megevett egy fehér kalács belsejét vékonyan megvajazva,ezt kívánta,még benne van,talán jó jel,de lázas szegénykém,már fürdettem is.Igen már a picurt is figyelem,bár még szopizik,talán jelent valami védettséget.
2011. márc. 16. 22:23
6/9 anonim válasza:
Szia! Jobban vagytok már? második válaszoló :)
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a lányom igen,bár éjjel nem.Magas láza(39.7 meg 39.3 volt folyamatosan.)Fürdettem,borogattam.Mára csak 38.4ig ment fel.Már palacsintát kellett sütnöm neki.Erre most este meg az 1 éves picurkámnak van 38.1 láza,nem tudom mi lesz.Holnap orvos.Majd írok.
2011. márc. 17. 21:20
8/9 anonim válasza:
második vagyok.. sajnos ez várható volt, hogy elkapja a pici is. :( nálunk is átment a családon. remélem azóta már túl vagytok ezen a nyavaján.
9/9 A kérdező kommentje:
Szia!Köszi hogy írtál.Az a helyzet az 1 éves kisfiamnak meg nem is az lett a baja.Légcsőhurut és a jobb füle be van/volt gyulladva,holnap telik le az antibiotikum.A 4 éves lányom megúszta gyógyszer nélkül,de még nem az igazi,ma voltunk vissza az orvosnál,mondanom se kell,persze én is elkaptam,fáj a fülem-torkom,nátha,ja és házi praktikákkal próbálkozom,mert még szoptatok.De hát a lényeg hogy a gyerekek már jobban vannak!
2011. márc. 23. 00:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!