Szerintetek aki később kezdett beszélni (2 év után) az az iskolában is rosszabbúl teljesít? Tapasztalatok?
Erről még nem hallottam. Ez szerintem nem igaz.
Én már 2 évesen komplett mondatokat mondtam,a suliba mégis rosszabbul tanultam,másnapra elfelejtettem a tanultakat. Volt,hogy egyszerre 8 tantárgyból álltam bukásra.
Szerintem semmi köze a 2 dolognak egymáshoz!
Üdv: 2 gyermekes,14 h.km
A bátyám 2 évesen kezdett el beszélni (mindent később csinált mert koraszülött baba volt) és nagyon rossz tanuló volt. 16 évesen még 8.-ba járt :S De esze lett volna hozzá csak rettentően lusta volt.
Én korán beszéltem 1,5 évesen már mondatokat mondtam és elég könnyen tanulok verset, szöveget, stb. Viszont én is rettentően lusta voltam az iskolában, szinte soha nem tanultam otthon, a házit is az nap reggel suliban dobtam össze és így is 3-as 4-es tanuló voltam. Kivéve a matekot mert az mindig 2-es volt :S
Most jutnak csak eszembe a tanáraim akik annak idején kértek szépen-csúnyán, hogy tanuljak mert jó fejem van csak erőt kéne vennem magamon és bármit elérnék.
A fiam most 20 hónapos még nem beszél rendesen, csak néhány szót. Anyukám azt mondta nekem ennyi idősen be sem állt a szám, minden mondókát tudtam, a szomszéd nénik kis kofának hívtak. Remélem a fiamnak nem lesznek tanulási nehézségei. Az apja nehezebben tanult viszont ő szorgalmasabb mint én. Remélem a fiunk ezt örökölte tőle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!