Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Adtatok már vagy adnátok 22...

Adtatok már vagy adnátok 22 hónapos kisgyereknek?

Figyelt kérdés
Egy ismerösöm volt nálunk és kérdezete a kisfiát,hogy kér -e rágot.Meg is kérdeztem töle,hogy komolyan gondolja -e.Azt mondta igen szokott neki adni de csak Orbit gyerek rágot.Nekem is van egy 20 hónapos de eszembe se jutott még ilyen hülyeség.Vagy én nem gondolom jól?
2011. márc. 11. 14:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem...megcsócsálná majd lenyelné. Semmi szükség még ekkora gyereknek rágó.
2011. márc. 11. 14:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém pont 22 hónapos. Még a fogkrémet is lenyeli. Szóba sem jöhet sem a cukorka, sem pedig rágógumi.
2011. márc. 11. 15:38
 3/5 anonim ***** válasza:
83%
Az kéne még! Nem tudom mit csinál a gyomorba a lenyelt rágó, de biztos nem tesz jót. Meg mi van ha elkezd játszani vele és a ruhájába keni, vagy szétkeni a lakásban. Én még jó darabig biztos nem adok a 21 hós gyerekemnek.
2011. márc. 11. 16:29
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
2 éves múlt decemberben, de eszemben sincs ezeket adni, a fulladásveszély miatt leginkább: rágó, cukrok, tik-tak, gumicukor!!!
2011. márc. 11. 16:59
 5/5 anonim ***** válasza:
21%
Az enyem 2,5 eves neha szokott kapni pici darab orbitot ,egy ido mulva lenyeli,es semmi baja,nem volt eddig.nem gyerek orbit,Az uncsi tesonk 1,5 evesen mar fel orbitokat nyelt le,es olyan eros es egesszeges mint a makk.
2011. márc. 11. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!