Mivel bír a legjobban kiakasztani 2 évesed?
Mindig leveszi a zokniját, benti cipőjét.
Sokszor nem engedi pelusozni, öltöztetni magát.
Durcáskodik, leguggol és nem mozdul, ha valamit nem adok neki a konyhaszekrényből.
Szétdobálja a cipőket a lakásban.
:)
Ha valami nem azonnal úgy van, ahogy ő akarja, azonnal hisztizik és utána már az sem jó ha kedvére teszek, mert elvan foglalva a hisztijével.
Tegnap pl. kimentünk az udvarra, és ő imád a kocsiban játszani.Ahogy kimentünk, már ment is a kocsihoz hogy nyissam ki.Próbáltam elterelni a figyelmét, hogy elősször labdázzunk, majd utána a kocsi.Na ezen behisztizett és az sem volt utána jó, hogy kinyitottam a kocsit.
Ma reggel hozta a cipőjét, hogy menjünk ki.Mondtam hogy jó kimegyünk, de várjon egy percet míg megeszem a reggelim.Na ezen is hiszti, és utána meg már nem volt hajlandó öltözni.
A másik, hogy még nem igazán érti azt hogy nem.Illetve érti ő, tudja hogy mit jelent, csak ha épp olyan hangulata van akkor nem érdekli.
Pelust cserélni, kész életveszély.Nem hagyja, elmászik, befeszít, rugdosódik.Az egyik fogam már félbe repedt pont emiatt, mert szájba rúgott.
Na én ezektől tudok a falra mászni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!