Hogy szívjátok az orrát porszívóval?
Ha sűrű a váladék, akkor mozgatom kicsit a szívót, mert sokszor ez kellett ahhoz, hogy meginduljon lefelé a váladék. Ha hallod, hogy még szörcsög amikor szívod, hiába nem jön semmi, érdemes mozgatni benne, volt, hogy váltott orrnyílással csináltam, 3 nekifutásra.
De nekem a lányom leül és szépen megvárja, vagy megcsinálja magának, ő szereti.
Ha le kell fogni a gyereket, akkor macerásabb.
Na, látjátok, kijött a gondom! Most be kell fogni a másik lukat, vagy nem?
Persze, orrszi-porrszi :)
Nem kell befogni a másik lyukat. Ez csak a manuális orrszívókra igaz!
Próbáld ki magadon, milyen ha befogod! :o
Úgy csináld, mintha a te orrodat fújnád.
Beteszed az orrszívót, befogod a másik oldalt, és szívod, nyitod, hogy levegőt is kapjon. Úgy hatékonyan kijön.
A fiam azóta nem utálja, amióta ő is kiszívhatja:)
Nekem is dilemma volt ez nem rég. Én magamon kipróbáltam, és sokkal hatásosabb, ha befogtam a másik lukat. Igaz, kellemetlenebb is, de a cél itt most fontosabb.
Pár hete mi sajnos kórházba kerültünk a legkisebb gyermekünkkel. Nagyon sok váladékot termelt, még a nővérek is csodálkoztak, mennyi volt. Ott mutatták meg valójában milyen drasztikusan kell csinálni ezt a nem túl kellemes műveletet, ha a sok takony termelődik. Ők is befogták a kicsi orrát. Hatásos, s nem fáj, de kellemetlen szegénykéknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!