Szerintetek mi maradt meg az óvónőkben azután, hogy a fiam hisztizett már a beiratkozáskor?
Ma voltunk beiratkozni, és nálunk az a szokás, hogy elvisszük a gyerkőcöt is. Körbenézhet, játszhat és megismerkedhet az óvónőkkel. Kisfiamnak nagyon tetszett, tátott szájjal nézett mindent, be is vonták a foglalkozásba. Megdicsérte az óvónő, hogy milyen okos, barátságos gyerek. Aztán az udvaron játszott a többiekkel az indulásig. Na ekkor jött a hiszti, hogy Ő nem jön haza, Ő itt marad a gyerekekkel, és futott az óvónénihez, hogy vele marad. Kézben kellett kihoznom és végig üvöltött.
Mi lesz ezek után a véleményük róla, rólunk?
Semmi, ne aggódj.
Beiratkozáskor minden gyerek hisztizős korszakát éli.
Mire eljön a szeptember, a gyerkőcöd már nem lesz ilyen, az óvónénik is elfelejtik addigra.
Ráadásul pozitív dolog miatt hisztizett, hiszen maradni akart, és nem azért sírt, mert mondjuk csokit akart.
Ne izgulj emiatt :)
En orulnek neki, az mindig jol esik, mikor nem akarnak hazamenni. Bar neha azok is pityeregnek anyu utan, akik eleinte batrak voltak.
Semmi okod aggodalomra, elottem mar irtak, igaz is, mi ennel sokkal cifrabbakat is latunk.
Én szórol szóra úgy jártaem a fiammal, hogy te leírtad!!!
:-)
Én végülis örültem neki, mondtam is a fiamnak, hogy ősszel is ezt a viselkedést "várom el"!!
:-)
sztem ez jó jel, biztos jól fogják magukat érezni az oviba!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!