Magánóvoda vagy állami?
Figyelt kérdés
A barátnőim,akiknek nagyobb gyerekük van magánóvodába járatják a gyereküket.Én még nem nagyon néztem óvodákat,de nem nagyon tudom,hogy majd milyen oviba járassam a kislányomat.
Vélemények?
2011. márc. 8. 18:20
1/5 anonim válasza:
Én magánba írattam a lányom, csak a kajáért kell fizetnünk, mert egy jó barátnőmé az intézmény :)
2/5 anonim válasza:
Az én lányom állami óvodába járt.Nagyon meg voltam elégedve vele.Az oviban össz. két csoport volt.Az óvónénik is nagyon odafigyeltek minden gyerekre.Gálára,karácsonyi fellépésre készítették fel a gyerkőcöket.Hosszú monológokat tanítottak nekik.Most a lányom elsős és a legjobbak közt van.Egy állami is lehet olyan jó mint a magán.Óvónőtől függ csak!!!
4/5 anonim válasza:
Én jártam magánban is és államiban is, amikor óvodát kerestem a kisfiamnak. Mi el is kezdtük a magánovit, de nem vált be, 1 hét után fogtam és átvittem a körzetes oviba, ahova majdnem 3 éve jár. Bár voltak problémák, nekünk jobban bevált, mint a magán. Itt is rengeteg program közül lehet választani, és legalább nem a mi pénzünkből fizetik az óvónőket, meg az épület rezsijét...
5/5 anonim válasza:
Az adódból fizetik azt a nagyon keveset amit adnak..
Csakis magán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!