Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit vennétek egy 2 éves...

Mit vennétek egy 2 éves fiúnak szülinapra? Nagyon sok játéka van ezért nem tudom mit vegyek?

Figyelt kérdés
A Thomast és az Elmot nagyon szereti.
2011. márc. 8. 13:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Akár csak az én kisfiam :)

Ő is az elmo és a Thomas.....

Az én kisfiam 22 hónapos én csúszdát szeretnék majd neki szülinapjára.

Igazából benti játékot már nem nagyon szeretnék mert lassan jön a jó idő és mi akkor mindig kint vagyunk :D

Kisfiamnak van Thomasos ugrálóvára vegyél neki olyat az enyém nagyon szereti :)

2011. márc. 8. 14:02
 2/12 anonim ***** válasza:

Az én kisfiamnál most ez a nyerő:

[link]

[link]

2011. márc. 8. 14:02
 3/12 A kérdező kommentje:

Csúszdát tavaly kapott a nyuszira és nemrég vettünk műanyag házat is.

Ezzel a mágneses kockával tuti nem lenne el.

2011. márc. 8. 14:15
 4/12 anonim ***** válasza:

én ilyet vettem neki,nézz körül hátha találsz valami hasonlót:

[link]

2011. márc. 8. 14:29
 5/12 anonim ***** válasza:
Bicaj?
2011. márc. 8. 14:57
 6/12 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

én ilyet vettem neki mert imádja a mágneses dolgokat,bár lányom van,de az állatos nektek is beválhat,kap még hátizsákot,könyvet

Boribon könyveket mert azt imádja

kap nagyobb motort mint ami van mert kinőtte

kap ruhákat cipőt,gyerekmagnót mert imád táncolni

persze ezt nem mind tőlünk rokonoktól is

játszósátor fűnyíró lehet még jó ötlet kintre

2011. márc. 8. 15:10
 7/12 anonim ***** válasza:

Nekem is hamarosan 2 éves lesz a fiam.

Én gondolkodom műanyag barkácsasztalon, sok szerszámmal, ikeás favonat-szetten, gyurmakészleten.

Amit tuti kap: fapuzzle, mesekönyv, műanyag talicska homokozó szettel, esetleg műanyag tologatható fűnyíró.

2011. márc. 8. 15:52
 8/12 anonim válasza:
100%
z én kisfiam is most lett 2 éves,és a könyvek,puzzlek mellé kapott egy kis konyhát.Nagyon imádja!!Egész nap pakolgatja a műanyag gyümölcsöket,evőeszközöket a hűtőbe,sütőbe,polcra és persze eljátsza,hogy süt főz és mosogat.Ja és megetett minden plüss állatot.Nem gondoltam volna,hogy ennyire oda lesz ezért,hiszen fiú,de abszolut jó döntés volt ezt megvenni.Ha viszont kinti játékot tervezel neki venni,akkor a trambulint javaslom.Megéri az árát ami nem kevés,de nagyon fogja élvezni,sőt a pajtásokkal együtt is.
2011. márc. 8. 16:16
 9/12 A kérdező kommentje:

Fűnyíronk,talicskánk,4 homokozó szettünk és barkácsasztalunk is van.Favonatot karácsonyra kapott nem érdekli.Gyurmánk is van.

Lehet veszek valami ikeás dolgot.

ttp://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/90185754

[link]

2011. márc. 8. 16:27
 10/12 anonim ***** válasza:
Ez a gyümikosár nem egy nagy szám, nekünk van. Kb. fél napig érdekelte. Ha szeret rajzolni, akkor ez isteni. Minden nap alkot a mi 2 évesünk: [link] Még szerintem jó a Logico és a Lük játék. Igaz, hogy 3 éves kortól ajánlják, de már sok mindent ki tud rakni a kislányunk. Még valami, ami a fiúknak bejön. Én is gondolkozom rajta: [link]
2011. márc. 8. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!