Ha kislányomnak csíp a nemiszerve miután bekenem fürdés után, hova menjek vele?
Szia!
Ezt most nem egészen értem, előbb kened, és aztán csíp, vagy előbb csíp és ezért kened?
Lehet, hogy a popsikrém marja ki neki a nyálkahártáyját. Én ennyi idősen már nem is kenegettem, sőt, valójában a csecsemőknek sem lenne szabad a hüvely körül kenni, mert belekenődik a hüvelybe, ahogy mocorognak a pelusba. Engem egyszer nagyon letolt emiatt a védőnő, akkor egy életre megjegyeztem.
Hidd el, a sok kencézgetés inkább árt, mint használ...
Próbáld Te is elhagyni a popsikenőcsöt, meg fogsz lepődni, hogy ugyanolyan szép marad anélkül is a gyerek bőre!
Ahogy pedig már írták, 1-2x nyugodtan bekenheted Canestennel, az orvos is ezt írná fel, ez elmulasztja, ha esetleg valami kis fertőzés van.
Gyermekháziorvos, aztán ő továbbküld ha szükséges. Ő is tud vizelet vizsgálatot kérni.
De a gyermeknőgyógyászat is jó.
Szia! Köszönöm az érdeklődést! Jobban van, a canestentől jobb lett. Orvosnál így nem voltunk, remélem marad mostmár minden így,
Köszönöm mégegyszer! :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!