Ovis gyermekek anyukái! Nálatok ki viszi óvódába a gyerkőcőt? Mindig csak ti, vagy az apuka is néha?
Megértem amit írsz,és nálunk is általában én viszem-hozom.Ez célszerűség,mert én vagyok otthon.Viszont ha egy hónapban 1-2 nap van amikor elmehetne magától akkor sem megy érte,mert nem ez a szokás...:(
Kapja az alkalmon,és küld el érte apát amikor lehet.A gyerkőcök is nagyon tudnak örülni ilyenkor.
Szeptember óta ovis, kétszer volt érte az apja, mert akkor korán végzett és kapva kapott az alkalmon. Volt boldogság rendesen. Nálunk természetes hogy én viszem, itthon vagyok a kistesóval, nem okoz problémát, max a reggeli kínlódás az öltözéssel:) Megvan legalább roszs időben is a levegőzés.
Apuka fél öt fele megy dolgozni, általában estig, e kettő ritka kivétellel.
Mondjuk nekem meg se fordult a fejemben, hogy milyen jó lenne ha ő vinné, esetleg a -15 fokos hidegben hóban szélben amikor rohadtul nem volt kedvem a két gyerekkel biciklizni és a kicsit se szívesen kínoztam. De hogy a gyereknek rosszul esik, hogy nem az apja viszi..nem hinném, annyira megszokta már ezt a felállást. Én is.
A családi programot máskorra időzítjük:)
Ne aggódj ezen! Nagyon nagy szerencséje van azoknak a azülőknek akik reggel együtt viszik..bár szerintem fölösleges. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!