Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Volt kedvenc korszakotok...

Volt kedvenc korszakotok babátok, kisgyermeketek életében?

Figyelt kérdés

Ki, melyik korszakot szerette leginkább?

Amikor még picike volt, újszülött? Vagy, amikor már elkezdett mászni? Vagy, amikor beszélni kezdett?

Kislányom még csak 5 hónapos, de most kezd olyan kis tündérfalat lenni, és még nem mászik, úgyhogy annyi gondom sincs. :)

Unokaöcsém életében pedig azt szerettem amikor kb. 2 éves volt, és olyan dumákat levágott, hogy majd megszakadtunk a nevetéstől.

Szóval van esetleg kedvenc korszakotok? S ha igen, akkor melyik, miért?

2011. márc. 4. 12:11
 1/7 anonim ***** válasza:

a szeparációs szorongós kivételével az összes.

nincs legkedvencebb

miért? mert a mienk!!!

2011. márc. 4. 12:18
 2/7 anonim ***** válasza:

Nagyfiam most 3 éves. Vele az 1 és 2 év közötti időszak volt a legjobb. Akkor kezdett beszélni, nagyon gyorsan tanult, aranyos volt, ahogy felfedezte a dolgokat. Aztán elkezdődött a dackorszak. Most is aranyos és persze jópofán dumál, de sajnos a sok hiszti mindenre rányomja a bélyegét. Újszülöttként pedig sajnos sokáig sírós baba volt.

Kisebbikem most múlt 1 éves, vele egyelőre a legkisebb babakor a kedvenc időszakom. Nagyon nyugis baba volt, a másik gyerek után ez nagyon élveztem és boldog voltam, hogy ismét van icipici kis bébim.

2011. márc. 4. 12:46
 3/7 anonim ***** válasza:
0-6hóig.evett-aludt :)de tényleg nagyon jó baba volt.mára egy igazi rosszcsont és persze így is imádom.2.5éves most.
2011. márc. 4. 12:53
 4/7 anonim ***** válasza:
5-14 hós kora között. napról napra tanult valami újat, egyre ügyesebb lett, megtanult ülni, mászni, felállni, járni, beszélni:) Tényleg mindennap volt valami új, az volt a legszebb időszakunk. Persze most is imádom és jó vele, de már egyre többet vitatkozunk, mert nagyon önfejű, önálló, nagy dumás kis csaj lett(2 és fél éves):)
2011. márc. 4. 13:12
 5/7 anonim ***** válasza:

nekem eddig még nem volt kedvenc....kisbabaként sokat sírt, éjjel rosszul aludt, a fogzás katasztrófa volt. mire elkezdett jobban aludni, jött a dackorszak. amúgy ő még csak most kezd beszélni, 26 hónapos múlt, kislány. nagyon nehéz volt eddig vele, de megérte persze, mert ahhoz képest hogy milyen kis akaratos pukkancs, jól kezelhető általában.

szóval én még várok a kedvenc korszakra.

2011. márc. 4. 13:24
 6/7 anonim ***** válasza:

0-6 hóig "unatkoztam", de tényleg, azon kívül, hogy jártunk sétálni, és szopizott néha, más nem történt.

6-12 hóig egész jó volt, hogy kezdett felfedezni

12-18-ig, imádtam, ahogy megtanult járni, futni, viszont még félős volt

18-tól most 27 hós, már tök szupi, mert nagyon ügyes a mozgása és elmúlt az emberektől való félelme, és már beszél is, nekem ez a kedvenc időszakom, és lehet vele kreatívkodni, festeni,gyurmázni, rajzolni, stb

2011. márc. 4. 14:05
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2011. márc. 4. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!