Hogyan lehet egy 2.5 evessel megertetni, hogy jo aludni?
Figyelt kérdés
Valahogy kedvet csinalni hozza, hogy akarjon aludni? Hogy nem marad le semmiröl, mig alszik, hogy az alvas a dolgok termeszetes rendje?2011. márc. 3. 16:08
1/3 anonim válasza:
szia,
volt egy időszak, amikor a 2 éves kisfiunk nem akart aludni, egyszerűen túlpörgött. azt találtam ki, hogy azokat a programokat, amiről tudtam, hogy a kedvencei (foci, játszóház) az alvásidő utánra tettem így az volt a feltétele, hogy előtte aludni kell, hogy legyen ereje focizni, játszani a kis barátokkal. és amikor letettem aludni mindig elmondtam, hogy x y is pontosan most pihen le, hogy d.u vagy reggel legyen ereje és energiája a dolgokra. bejött :)
Ági
2/3 anonim válasza:
Még a 4 évesemmel se tudom megértetni :(
3/3 anonim válasza:
A kezdetektől szerettettem vele az ágyát. Széles vigyorú "jaaaj, a puha párnááád" és társai hatására mindkét gyerekem imádta a kiságyát, és örült, ha mehetett a puha párnához meg a takaróhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!