Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan lehet egy 2.5 evessel...

Hogyan lehet egy 2.5 evessel megertetni, hogy jo aludni?

Figyelt kérdés
Valahogy kedvet csinalni hozza, hogy akarjon aludni? Hogy nem marad le semmiröl, mig alszik, hogy az alvas a dolgok termeszetes rendje?
2011. márc. 3. 16:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

szia,

volt egy időszak, amikor a 2 éves kisfiunk nem akart aludni, egyszerűen túlpörgött. azt találtam ki, hogy azokat a programokat, amiről tudtam, hogy a kedvencei (foci, játszóház) az alvásidő utánra tettem így az volt a feltétele, hogy előtte aludni kell, hogy legyen ereje focizni, játszani a kis barátokkal. és amikor letettem aludni mindig elmondtam, hogy x y is pontosan most pihen le, hogy d.u vagy reggel legyen ereje és energiája a dolgokra. bejött :)

Ági

2011. márc. 3. 16:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Még a 4 évesemmel se tudom megértetni :(
2011. márc. 3. 16:15
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
A kezdetektől szerettettem vele az ágyát. Széles vigyorú "jaaaj, a puha párnááád" és társai hatására mindkét gyerekem imádta a kiságyát, és örült, ha mehetett a puha párnához meg a takaróhoz.
2011. márc. 3. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!