Tudtátok, hogy a Teletubbies jó?
Figyelt kérdés
:)) becsapós a kérdés, ez ugyan is inkább közlés. Iszonyat előítélettel néztem bele, de a kiscsajnak nagyon tetszett (14hó) és ahogy néztük, rájöttem, hogy ha mese, akkor ez pont neki való. (amúgy így jártam a Bogyó és Babócával is, ez a két mese van, amiből néha nézünk egy részt+ a kisvakond)
Lassúak a képek, sok az ismétlés, tele van élő szereplőkkel, kisgyerekekkel, állatokkal, úgyhogy felül kell vizsgáljam magam, ennek a korosztálynak tényleg jó.
2011. márc. 3. 15:31
11/13 anonim válasza:
Sajna az én fiam se szereti a teletubbies-t pedig szerintem aranyos. 14 hónapos, és nála 2 hete Elmo-mánia van:) Igaz, nem minden nap kapcsolom be neki, de minden nap mutogat a dvd-re és mondja hogy ELM, sőt azóta minden macija ELM :)
12/13 anonim válasza:
második vagyok
nálunk is ELMO-láz van, minden más csak utána jöhet
azt is gondolom, hogy Elmo pörgősebb, mint a Teletubbies, ezért ez már nem köti le
13/13 anonim válasza:
egy-kettö éves kormba nagyon lekötött :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!