2éves lányomnak torokgyulladása van, Ospent kap. Nagyon híg és gyógyszerszagú a széklete. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
nem akartam hasmenést írni, mert nincs többször széklete mint általában, csak nagyon híg és gyógyszerszagú. A pisije is büdös. 2 napja kapja az Ospent. Mit tegyek? Vigyem vissza a gyereket vagy csak hívjam fel a dokinőt. Volt valaki így? A ProKid-et is adom neki.2011. márc. 3. 13:21
1/1 anonim válasza:
Szia
A gyerekeim eddig 1szer kaptak antibiotikumot, de az nem a te általad írt volt.
Viszont a kicsi is és a nagy is olyat kakilt, mint írtál. Minketten mást kaptak, persze nem is egyidőben voltak betegek. Na, lényeg, hogy én mindkét esetben felhívtam a dokinőt, mi a helyzet, ő meg megkért,hogy menjek be, ír fel másik antibiotikumot. Attól nem volt bajuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!