Vissza lehet/kell/érdemes szoktatni 2,5 éves lányomat?
Figyelt kérdés
Nagyon jó alvó volt idáig, este 8-9 között lefeküdt és reggelig aludt, míg nem kezdtünk el készülödni munkába, bölcsibe. Hétvégén általában 9ig aludt, majd délben is 2-3 órát.
Na mostanság 6 körül ébred, jön át a mi szobánkba. Valószínű nem elég ez neki, mert pár óra múlva már nagyon fáradt.
Kísérjem vissza a szobájába, hogy aludjon még egy kicsit?
2011. márc. 1. 08:41
1/3 anonim válasza:
Én általában visszaviszem. Vannak esetek, amikor egyből vissza alszik, van olyan amikor szenved egy kicsit, de vissza alszik és van amikor annyira fitten ébred, hogy már nem sikerül neki. Próbáld meg te is, bár szerintem nálatok se fog sikerülni minden esetben.
2/3 anonim válasza:
Én mindig visszakísérem. Elmondom neki, hogy akkor kelhet fel, ha már világos van. (nyáron ez nem túl buli...)
De mindig visszaviszem.
Most meg van zavarodva kicsit majd lecsitul 1-2 hónap alatt.
3/3 anonim válasza:
Ha korán kel (7-8 óra) mindig alszik delután 1-2 órát,ha kesöbb (10 után),van hogy egész nap bírja a duracellje,és csak este 10-kor döl ki!Általában 10-12 óra hosszáig nem fáradt ha jól kipihente magát. (2 éves 2 hónapos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!