Basszus! Hasonló baki hajvágásban? Bőv. Lent
Olyan már volt nálunk is, hogy belevágtunk a géppel, úgy nézett ki mint egy kis tengerészgyalogos. :-)
Biztos aranyos a kis golyófejével. :-) Mire kitavaszodik és lekerül a sapka már biztosan megnő neki.
Én általában 1 mm-esre szoktam lenyírni, a fiamnak nagyon jól áll ez a minimál haj. Mondjuk utána hagyom neki megnőni elég sokáig, szóval nem cél, hogy mindig ekkora legyen neki, de ha nyírok, akkor ekkorára csinálom neki.
Egy fiúnál szerintem nem ciki a nagyon rövid haj sem.
OFF: nem gyűlölik a hajvágást??? Mert az én fiam 3 éves, de üvölt végig. 2 havonta nyírom 3 milisre, mert ezidő alatt vagy 3 centit nő és ha tovább várok, nem viszi a gép, csak húzza.
Amúgy én is csesztem már el: a hajnyíró (a régi szar) olyan volt, hogy ha erősebben megnyomod a végét, lekattan a fej 0-ra, és egyszer nyírás közben azt vettem észre, hogy tarkopasz foltot csináltam a halántékára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!