Márciusban lesz az akkor 16 hónapos fiam névnapja. Milyen ajándék jó?
Szia!
Nagyon jó ötlet a mágneses rajzoló, az én kislányom is kb ilyen idős korában kapott egyet, és a mai napig nagyon szereti!! :-) Esetleg játék xilofont vehetnél még, vannak ilyen figurásak, vagy kisasztalt kisszékekkel, ahol rajzolgathat kedvére (persze lehet, hogy már van neki). Netán könyvecskéket pl.Zelda képesszótára,vagy valamilyen kreativitást fejlesztő könyvet. Vagy ha már a kreativitást említettem, akkor vannak nagyon jó fajátékok, memória tábla például, amibe bele kell illeszteni a figurákat (kislányom minden nap játszik ezekkel!). Biztosan ismered ezeket ;-)! Toronyépítő kocka esetleg???
Most ennyi jutott az eszemben, remélem tudtam egy picit segíteni!További szép napot!
Egy 21 hós kislány anyukája
Jaj!!! A kismotort még akartam írni, úgyis jön a tavasz márciusban, azzal majd kint is jókat játszhat.
az előző :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!