Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Márciusban lesz az akkor 16...

Márciusban lesz az akkor 16 hónapos fiam névnapja. Milyen ajándék jó?

Figyelt kérdés
Ki kéne telálnom, hogy tőlem mit kapjon, de a szüleim és a nagyszüleim is engem kérdezgetnek, hogy mit vegyenek neki. Semmi ötletem sincs. Ruhája van most bőven, van egy szekérnyi játéka (amik közül a legtöbbel nem is játszik), nem szeretnék újabb csörgő zörgő játékokat venni már neki, mert az életkorának megfelelő játékokból már nagyon sok van. Arra gondoltam, hogy kapjon valami kisebb dolgot, aminek örül, amivel eljátszik (én ilyen mágnesen rajzolóra gondoltam), és amúgy meg inkább hasznos dolgokat kapjon, amik parktikusak. Mik lehetnének ezek?
2009. febr. 16. 12:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nagyon jó ötlet a mágneses rajzoló, az én kislányom is kb ilyen idős korában kapott egyet, és a mai napig nagyon szereti!! :-) Esetleg játék xilofont vehetnél még, vannak ilyen figurásak, vagy kisasztalt kisszékekkel, ahol rajzolgathat kedvére (persze lehet, hogy már van neki). Netán könyvecskéket pl.Zelda képesszótára,vagy valamilyen kreativitást fejlesztő könyvet. Vagy ha már a kreativitást említettem, akkor vannak nagyon jó fajátékok, memória tábla például, amibe bele kell illeszteni a figurákat (kislányom minden nap játszik ezekkel!). Biztosan ismered ezeket ;-)! Toronyépítő kocka esetleg???

Most ennyi jutott az eszemben, remélem tudtam egy picit segíteni!További szép napot!

Egy 21 hós kislány anyukája

2009. febr. 17. 08:02
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Jaj!!! A kismotort még akartam írni, úgyis jön a tavasz márciusban, azzal majd kint is jókat játszhat.

az előző :-)

2009. febr. 17. 08:06
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszodat! A kisszék nagyon jó ötlet, még nincs neki, de tegnap vendégségben voltunk egy ismerős kisfiúnál, és az ő kisszékében, kisasztalánál egy órán át játszott, pedig amúgy örökmozgó :) Motorunk már van, remélem mire igazán jó idő lesz, le is fog érni teljesen a lába. Nagyon köszi az ötleteket!
2009. febr. 17. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!