Másfél éves gyerkőcnek, vírusos láz és hasmenés esetén lehet húslevest adni?
Arra gondoltam főznék neki egy jó kis tyúkhúslevest, de nem tudom nem ártok e vele. Persze csak a levét kapná. Hogy ne mindig csak a vizet igya szegénykém. Már 3-ik napja megy a hasa, az a híg, zöldes széklete van :( Szinte semmit nem eszik, csak inni kíván. Próbáltam már a főtt rizst, főtt krumplit, gyümölcsöt, stb.
Esetleg milyen teát lehet ilyenkor adni?
Előre is nagyon köszönöm segítségeteket!
Narancsot nem adnék, mert még jobban hajt. Széntabletta jó lenne. Sima háztartási keksz. Jó a húsleves, ha elfogadja, de ne legyen zsíros! És csak akkor, ha elfogadja.
Általánosságban, mindent ehet, amit kíván. Mert addig amíg baja lenne tőle, nem kíván semmit, figyeld meg.
És semmit se erőltess. Folyadék azonban legyen, ha más nem kortyonként. Ha hány is, akkor hideget. A meleg fokozza a hányásingert.
A Te gyerkőcöd legalább inni hajlandó...az enyém még azt sem. Kizárólag a húslevest fogadja el amióta beteg (hasonló tünetek mint nálatok), örülök neki, hogy egyáltalán visz be némi folyadékot.
Szerintem sok hasznos dolog van benne, és kíméli a gyomort, így én bátran adom neki!
Úgy tűnik én voltam NEM ÉRTELMES NARANCSLEVES válaszoló.
A lányonak sosincs hasmenése a facsartnarancslétől, sőt magamon se vettm észre, hogy hajtana.
a baracké az igen, e narancs és almalé az nem
De ha kedves kérdező ez téged ennyir kikészített, hogy leszedett a vászlaomat, akkor legyél boldog:-((
Csak segíten akartam.
előző
Nagyon jól esnek a frissen facsart gyümölcslevek tiszta vízzel higítva. A kálium és magnézium pótlásában játszhatnak fontos szerepet. A legjobb a narancs, a citrom, és az őszibaracklé, valamint a zöldségfélék közül a paradicsomlé
forrás:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!