Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen multivitamint ajánlotok...

Milyen multivitamint ajánlotok 3 évesnek?

Figyelt kérdés
2011. febr. 22. 19:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Régebben Immunokdet szedtünk ősztől tavaszig, szinte alig volt beteg, most már 11 éves, most Lenkeit szed, jobb az étvágya tőle és kevésbé fárad el a nap végére.
2011. márc. 1. 07:55
 12/15 anonim ***** válasza:
Immunokid, bocs :)
2011. márc. 1. 07:56
 13/15 anonim válasza:

Ahhoz, hogy megfelelő mennyiségű vitamint és ásványi anyagot vigyünk be a szervezetbe több kg gyümölcsöt és zöldséget kellene fogyasztanunk. Ez egy felnőttnek is képtelenség, nemhogy egy gyereknek. Ezért a pótlás elkerülhetetlen.

Véleményem szerint a kereskedelmi forgalomban kapható készítmények nem teljesen alkalmasak erre. Az előttem szólók már leírták, hogy szintetikusak, nem tartalmaznak olyan hatékony és olyan minőségű összetevőket, melyekkel maradéktalanul elégedettek lehetünk.

Nagyjából két hónapja a magán gyerekorvosunk ajánlotta a figyelmünkbe a Forever Living Products termékeit, mert sok-sok éves orvosi tapasztalata és több éves FLP-s tapasztalata is azt igazolja, hogy ezek a termékek rendkívül hatásosak és ami a legfontosabb természetesek 100%-ig.

Elkezdtünk 97%-os aloe vera tartalmú gélt inni és a gyerkőc pedig egy kifejezetten gyerekeknek fejlesztett zöldség és gyümölcs tartalmú készítményt szedni.

Azóta olyan egészségesek, energikusak és erőtől duzzadóak vagyunk, hogy el sem mertem hinni.

Na és a a legfontosabb semmivel sem drágább, mint a gyógyszertárban kapható készítmények.

Én erre tettem le a voksomat és amíg tudom ezt adom a gyereknek!

Ha érdekel valakit szóljon, szívesen mesélek róla!

2011. márc. 1. 12:29
 14/15 anonim válasza:
MultiTabs Immuno Kid LGG-ez bevált.Meg kaptunk 1doboz Dr.Lenkei gumimacis multivitamint kipróbálásra,azt is adjuk neki most. Muszáj mivel a gyerkőc semmilyen gyümit nem eszik!A gyerekorvosunk még a Flavin7 nevű italt ajánlotta,de az kicsit húzós árban,nem próbáltuk.
2011. márc. 3. 19:42
 15/15 anonim ***** válasza:
Csak úgy mellesleg Dr Lenkeit betiltották és ráadásul mesterséges. google
2011. márc. 3. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!