Milyen multivitamint ajánlotok 3 évesnek?
Ahhoz, hogy megfelelő mennyiségű vitamint és ásványi anyagot vigyünk be a szervezetbe több kg gyümölcsöt és zöldséget kellene fogyasztanunk. Ez egy felnőttnek is képtelenség, nemhogy egy gyereknek. Ezért a pótlás elkerülhetetlen.
Véleményem szerint a kereskedelmi forgalomban kapható készítmények nem teljesen alkalmasak erre. Az előttem szólók már leírták, hogy szintetikusak, nem tartalmaznak olyan hatékony és olyan minőségű összetevőket, melyekkel maradéktalanul elégedettek lehetünk.
Nagyjából két hónapja a magán gyerekorvosunk ajánlotta a figyelmünkbe a Forever Living Products termékeit, mert sok-sok éves orvosi tapasztalata és több éves FLP-s tapasztalata is azt igazolja, hogy ezek a termékek rendkívül hatásosak és ami a legfontosabb természetesek 100%-ig.
Elkezdtünk 97%-os aloe vera tartalmú gélt inni és a gyerkőc pedig egy kifejezetten gyerekeknek fejlesztett zöldség és gyümölcs tartalmú készítményt szedni.
Azóta olyan egészségesek, energikusak és erőtől duzzadóak vagyunk, hogy el sem mertem hinni.
Na és a a legfontosabb semmivel sem drágább, mint a gyógyszertárban kapható készítmények.
Én erre tettem le a voksomat és amíg tudom ezt adom a gyereknek!
Ha érdekel valakit szóljon, szívesen mesélek róla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!