Szerintetek elég, ha csak az anyja-azaz én-nevelem a gyereket, apa bármit tesz, csak mosolyog és hárit?
Szerintem ez nem olyan nagy baj.Épp most olvasok erről egy könyvet, mivel nálunk is én vagyok az un.náci az anyám szerint.
Mivel különbséget tesz kettőtök között, tudja, hogy te vagy a szigorú, az apját meg hajlítja majd, amíg megy.A lényeg az őszinteség.Apának valószínűleg ilyen a személyisége, nem nagyon tudna másmilyen lenni.
Szerintem meg éppen hogy nem tesz jót a gyereknek a kettős nevelés. Apa megengedi, hogy az asztal tetéjén ugráljon, anya nem, akkor most ezt szabad vagy sem? A gyereket is teljesen össze fogja zavarni ez a következetlenség.
Az tényleg jó ötlet lenne, hogy igen is hagyd őket magukra többször is egész napra, apuka talán rájön, hogy pár óráig lehet angyalka az ő kisfia, de aztán épp ahogy más gyerek is, csinál olyat, ami fegyelmezést igényelne.
A hisztijét egyébként olyankor miért te kezeled, amikor ő akarja az apját irányítani? Ilyenkor kezelje az apuka!
Nálunk is alapjában véve én vagyok a szigorúbb, de azért próbáljuk egyformán meg vagy épp meg nem engedni neki ugyanazon dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!