Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ajánlanál egy jó bőrgyógyászt?...

Ajánlanál egy jó bőrgyógyászt? Aki végre tudna mit kezdeni a gyermekemen lévő szemölcsökkel?

Figyelt kérdés
Lassan másfél éve küszködünk,és mindig csak több van rajta. Próbálkoztunk:krémekkel, cseppekkel, gyógyszerrel, és eredménytelen. 3 orvosnál voltunk a másfél év alatt. Már tele a hócipőm. Valaki? Akinek megoldották az ilyen jellegű problémáját, segítene?
2011. febr. 19. 21:05
 1/4 anonim ***** válasza:

A középső fiamnak volt sok szemölcse, egy éves kora körül kezdtünk járni a Heim Pál kórház bőrgyógyászatára vele.

Bekenték érzéstelenítő krémmel, és egy pici kanálra hasonlító eszközzel kiszedegették az összeset, persze hatalmas ordítás mellett!

Aztán a kezelést megismételtük vagy 5-6 alkalommal mert mindig kiújultak. A harmadik kezelés után már fel se szisszent a gyerkőc!

Azóta tünetmentes, pedig már 7-8 éve volt az utolsó kezelés.

2011. febr. 19. 21:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Én hozzá jártam többször saját szemölcseimmel, és kisfiam bőrével is voltunk egyszer. Alapvetően gyermek bőrgyógyász:

[link]

A Heim Pál kórházban is dolgozik, ha jól tudom. Nekünk bevált.

2011. febr. 19. 21:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Grapefruit mag cseppet próbáltátok már? A drágábbik, nem keserű változatot?

Rokon kislánynak csak az használt, előtte semmi nem segített a szemölcsein, csak terjedtek mindenfelé.

Plusz az "immunrendszerét" is meg kéne nézetni, egy vérvizsgálatból áll.

2011. febr. 20. 14:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azt hiszem unblock mindet megfogadom!
2011. febr. 20. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!