Akiknek Nania gyerekülésük van, meg vannak vele elégedve? 9-36kg vagy 15-36kg-os?
Figyelt kérdés
Esetleg tudjátok, hogy teszteken hogy szerepelt?
Az áruk viszonylag kedvező, de elég biztonságosak???
2011. febr. 13. 19:18
1/6 anonim 

válasza:

A teszteken?!SEHOGY!Nézd meg az ADAC,ÖMTC tesztjeit...ne lepődj meg,ha nem találod meg benne.Azért ilyen olcsó...
2/6 anonim 

válasza:

Én megtaláltam AZ ADAC teszten. Közép tájon van. Nekünk is Nania van, most vettük neki. Nagyon szeretem, kényelmes a kisfiamnak is. Nem dönthető, de ha elalszik akkor sem bukik előre a kis fele. Ez 9-36-os. Azért ezt a kategóriát választottuk, mert a 15-36-nak nincs saját öve. Nekem az meg még fontos, mert kisfiam még csak 2 éves. Kicsinek tartom még csak az autó biztonsági övével bekötni. Nekem azt mondták a bababoltba, hogy nem biztos, hogy a drágább ülés az jobb is. Nincs mindenkinek pénze drága ülésre. Nekem pedig azt javasolták, hogy inkább olcsóbb de új ülést, mint használt ülést. Használt ülést csak ismerőstől vennék.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, végül úgy döntöttünk, inkább teszünk még a pénzhez és veszünk egy más fajtát. Úgyis két gyerek fogja használni (valószínűleg Cybex lesz.)
2011. febr. 14. 07:56
4/6 anonim 

válasza:

Szia!
Nekünk is Nania van, már kb. 1,5 éve használjuk és nagyon szeretjük! A családban többeknek is van és senkinek semmi gondja nincs vele. Na hát az hogy most melyik milyen biztonságos, sose kelljen megtudnom élesben, írni meg azt írnak amit akarnak... SZerintem sem feltétlen az a jobb ami drágább is. Sokan presztízskérdést csinálnak ebből is, pedig szerintem felesleges.
5/6 anonim 

válasza:

A Cybex NAGYON jó döntés!Igazatok van,hogy kicsit még gyűjtötök...pláne,hogy 2 gyerkőcnek tervezitek.Így tuti ki lesz használva,és ha így nézzük,már nem is olyan drága.
6/6 anonim 

válasza:

nekünk is az van, én rengeteget olvastam mielőtt megvettük. Oka is van, amiért olcsóbb, de nem az, hogy kevésbé biztonságos. A szövet borzalmas, már 20 fokban beleizzad a gyerek, sajnos itt sokat spóroltak, ill. nekem nem megy a menet közbeni döntés, mert egyszerűen nem működik, akad, minden baja van, DE biztonsági szempontból egy középkategóriás + isofixes, ami nagyon fontos, ezért is választottuk ezt. én csináltam rá nyárra puha lepedőből huzatot, így ez is megoldva. összességében meg vagyok vele elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!