Húgomnál elkezdődött a dackorszak. Mit csináljak, hogy ne menjen rá a kettőnk kapcsolatára?
Csak egy, a legnehezebb, a türelem és tudatosság. Ne hagyj rá semmit, mindig mond el, mit miért hogyan. Sajna ez eltart egy darabig, és csak a türelem segít át...
Becsüllek, hogy ennyi idősen szépen foglalkozol a tesóddal!
ahogy az első írja. ő még nem tudja olyan árnyaltan kifejezni, azért mondja hogy utál, nem téged utál, hanem azt hogy muszáj vmit megtenni, és ezt te teszed vele. te ilyenkor maradj nyugodt, mondd neki, hogy nem baj, édeske, utálj csak, de pelenkázni muszáj, mert bekakiltál. vagy néha azt is mondhatod, hogy nagyon sajnálom, hogy utálsz, mert én szeretlek, de akkor is muszáj felöltözni most ha nem szeretnél, mert megyünk a boltba, vagy mert pizsamában nem lehetünk egész nap blablabla. majd kinövi nyugi! és nem fog érte megutélni, a kisgyerekeknek szükségük van arra, hogy a felnőtt bizonyos dolgokban szilárd legyen velük szemben. ;)
az én kislányom is most volt 2 éves, és így csinálom, és nem utál engem, ahogy a te húgocskád sem téged! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!