Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit vegyek kisfiam 3. szülinap...

Mit vegyek kisfiam 3. szülinapjára?

Figyelt kérdés
Szereti a traktorokat, de van már neki 100. Van bicaja, laptopja, építőkockája, könyvei.... Nagyon okos kisfiú, valami oktató játék ötlete, vagy akármilyen ötlete bárkinek?
2011. febr. 12. 15:11
 1/6 anonim ***** válasza:
szia. enyém is 3 lesz nemsokára. Fa vonatszettet tudom ajánlani. Nekünk van, és nagyon szeret vele játszani. Kisfiam ahhoz kap majd kiegészítőket.
2011. febr. 12. 15:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, de az is van, ilyen körbe menős-zakatolós. De valahol láttam ezt a mágneseset, az tetszett nagyon. Köszi még egyszer, várok még válaszokat! :)
2011. febr. 12. 15:23
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha oktató játékban is gondolkodsz, ajánlom neked a Logico Primo-t vagy a Bambino Lük-öt.

Itt utána nézhetsz: [link]

[link]

2011. febr. 12. 15:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Az én fiam márciusban lesz három, és én már karácsonykor is megkérdeztem tőle, mit szeretne, mit hozzon a Jézuska. Több játékokkal teli szórólapot is végiglapoztunk együtt, és ami tetszett neki, arra rámutatott. Aztán megtárgyaltuk, melyik játék mit csinál, mire lehet használni, és ez alapján döntött végül. Persze azért én is igyekeztem befolyásolni, hogy valóban a korosztályának megfelelő játékot válasszon.

Most valószínűleg biciklit fog kapni, mert nincs neki, de segíthet kiválasztani, anélkül, hogy tudna róla. Mutatok neki képeket a neten, és megkérdezem, melyik tetszik neki a legjobban. Ez alapján vesszük majd meg neki a bringát.

Azért hagyom őt választani, mert amit ő választ ki, azzal játszik is, de van egy csomó olyan játékunk is, amit én vettem, a korosztályának való, de rá se néz mégse.

A favasút egyébként tényleg nem rossz, nekünk is van, és szereti, ráadásul nem is drága, Aldiban most akciósan 2000-párszáz forint.

2011. febr. 12. 16:34
 5/6 anonim ***** válasza:
2011. febr. 12. 19:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, asszem a favasút a nyerő. :)
2011. febr. 12. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!