Mit vegyek kisfiam 3. szülinapjára?
Az én fiam márciusban lesz három, és én már karácsonykor is megkérdeztem tőle, mit szeretne, mit hozzon a Jézuska. Több játékokkal teli szórólapot is végiglapoztunk együtt, és ami tetszett neki, arra rámutatott. Aztán megtárgyaltuk, melyik játék mit csinál, mire lehet használni, és ez alapján döntött végül. Persze azért én is igyekeztem befolyásolni, hogy valóban a korosztályának megfelelő játékot válasszon.
Most valószínűleg biciklit fog kapni, mert nincs neki, de segíthet kiválasztani, anélkül, hogy tudna róla. Mutatok neki képeket a neten, és megkérdezem, melyik tetszik neki a legjobban. Ez alapján vesszük majd meg neki a bringát.
Azért hagyom őt választani, mert amit ő választ ki, azzal játszik is, de van egy csomó olyan játékunk is, amit én vettem, a korosztályának való, de rá se néz mégse.
A favasút egyébként tényleg nem rossz, nekünk is van, és szereti, ráadásul nem is drága, Aldiban most akciósan 2000-párszáz forint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!