Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen készségfejlesztő...

Milyen készségfejlesztő játékot ajánlatok 22 hónapos kisgyereknek?

Figyelt kérdés
Milyen játékok vannak,amivel játszhatnánk ami a beszédet(még nem beszél) kézügyességet,vagy akármit fejleszt?
2011. febr. 11. 08:18
 1/3 anonim ***** válasza:
77%

Én ugyan nem vagyok az a "fejlesztős" anyuka de imádja a kislányom a mágneseket

szóval betümágnes ott a betükkel szavakat lehet mondani

egy jó könyv aminek a képei alapján rövid történeteket mesélhetsz v. ilyenek vannak benne

tábla krétával

a beszélő kutya/nyuszi/maci / stb. szerintem nem tanítja meg beszélni de ha mégis akkor tévedtem.

2011. febr. 11. 08:23
 2/3 anonim ***** válasza:

[link]

De az én fiam szeret rajzolni montressori tornyot építeni a maxi bloks kockákat meg asima kockát amit nem lehet összenyomni egymásra rakja 8-10dbot és ha leborul tiszta ideg eldobálja de végül újra kezdi.Én kartonból vágtam ki kis téglalpokat és filcel rajzoltam rájuk cicát,kutyát cumisüveget,labdát,meg sok mást és akkor én lapozgatom ő meg mondja hogy mi az vagy lerakjuk a földre sorban és ő elmondja miket lát!21 hónapos fiú

2011. febr. 11. 08:49
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Az én kisfiam 25 hónapos. Ebben a korban zsírkrétával kezdett firkálgatni, gyurmából kígyót, csigát készítettünk. Főztünk, és a gyurmagolyók voltak az ennivalók. Építőkockákkal játszott, labdázott, sok mesét, mondókát igényelt. Minden tetszett neki, amit egymásra lehetett rakni. Formabedobókkal is igazán ekkor kezdett el foglalkozni. Tetszettek a húzhatós állatkák neki. A plüssfigurákat etettük, meggyógyítottuk, felöltöztettük. Sokat bújócskáztunk, kergettük őt. Kis versenyt rendeztünk, ki fut oda hamarabb a labdához, ki ér oda hamarabb béka ugrásban, törpe járásban, stb. Képeskönyvben "Hol van a labda?" Adjál kérlek anyának kekszet! Hol van a könyvben? Ha nem mutatta, megmutattam. Mi ezeket játszottuk. :o) És játsszuk még most is. Csak már a színeket is mutatom neki és a formákat is megkülönböztetjük.
2011. febr. 17. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!