Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen legyen a babám első...

Milyen legyen a babám első kiscipője? Melyik márka megbízható? Kb. egy hete indult el kapaszkodva. A védőnő mondta, hogy vegyünk egy jó kiscipőt.

Figyelt kérdés
2011. febr. 9. 23:44
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válszaokat. A lányom még csk lépeget. A védőnő szerint jobb, ha kiscipőt adunk rá, de meg fogom kérdezni a gyógytornászomat is. Az ortopédorvoshoz beutaló kellene?

A kocsicipők fordulnak le a lábáról. Meg le is rugja őket.

A puhatalput nem tudja lerugni?

Általában kézzel kötött gyapjúzoknit, vagy tapadókorongos zoknit adok rá.

2011. febr. 11. 00:36
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem dr. Puntot ajanlottak, mert abban szilikon van, es ugy alkalmazkodik, ahogyan a gyerek laba van.
2011. febr. 11. 08:24
 13/14 anonim válasza:
Asso,Siesta,Falcon.Nekem ajánlották a schollt is de nagyon kemény nem jó:-(
2011. febr. 11. 11:56
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. A felsoroltak közül választunk. A gyerekorvos a Dr. Leot ajánlotta, de mivel úgy hallottam kemény a talpuk, nem hajlik, ezért valószínüleg nem olyat veszünk. (Magamnak is mindig hajlékony talpu cipót veszek.)
2011. febr. 13. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!