Játék babakocsit hol?
Minden játékboltban lehet venni a jók 5000,- körül vannak azalatt nem érdemes mert szétesik.
Anyósom vett kétezerért az unokának másnapra szétesett.
most nézünk neki egy másikat a kikában láttam egy strapabírót hétezer... huh!
Brendonban és Regio játékboltban is láttam már ötezer ft körül egész "élethű" babakocsit, esernyőre csukható, nagyon jól néz ki. :) Nekünk van egy másik, ami műanyag, inkább egy székhez hasonlít, de persze van kereke és tolókarja is. Na azt a gyerekek egy hét alatt "megszerelték", eltörték a kart, meg az ülésből is egy darabot.. szóval én már sajnálom, hogy nem olyat vettünk elsőre. :( Nem én vettem, Mamától kapták, úgy gondolták az strapabíróbb lesz mint az összecsukható. Tévedtek. :( MOndjuk nem arra van kitalálva, hogy a gyerekek üljenek bele, de nálunk azt csinálták, azért is tört szét. :(
23 hónapos ikrek.... törnek-zúznak mindent, úgyhogy egyelőre nem akarok beruházni semmi komolyabb játékra, mert csak tönkre teszik. :(((
Én játékboltban vettem pár ezerért, 7 éve használják a gyerekek, sőt már a 9 kg-os tesójukat is tolták benne, és semmi baja. Az árára már nem emlékszem.
Ilyesmi:
Kik-be vettül 1500.-!!
Nagyon édes és a 10 kg-os lányomat tologatja benne apuka:)
Tehát bírja.)
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Nem esernyőre csukhatót szeretnék neki,hanem azt a nagyobbat,amit át lehet alakítani sportbabakocsivá stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!