Egyéves gyerekeket kevesebbet hordjátok közösségbe az 'influenza jellegű megbetegedések' miatt?
Én viszem mindenhova. Egyrészt kénytelen is vagyok, másrészt nem hiszek abban, hogy ha nem viszem sehova nem betegszik meg. Apuka is ugyanúgy haza tudja hozni a nyavalyát. Szerintem tök mindegy hogy megyünk vagy nem megyünk, betegség igy is ugy is elér ha akar :(
De azért vettem kézfertőtlenitő gélt, pl bevásárlás után bekenem a kezüket. Motmár még alaposabban odafigyelek a kézmosásukra. Ilyenekre ilyekszek vigyázni,de nem hiszek benne hogy ha nem emgy valahova nem lesz beteg. Apa nagyon sok emberrel találkozik, kezet fog. Azért egy pasi nem törölgeti mindenféle géllel a kezét minden alkalommal, szóval simán a cipőjével is hazahozhatja a bacit. Persze mások biztos máshogy látják. Én így gondolom. Tavaly is idén is. És remélem hogy nem leszünk influenzásak.
Az enyém 2 éve lesz pont mához egy hónapra, de tavaly sem ültünk itthon az ifluenza miatt.
Eljártunk babaúszásra, mindenfelé, emberek közé...
Konkréten közösségbe ne járt/jár, maj ősszel megy bölcsibe.
De 2 hte voltunk pl játszóházban.
előző
Fiam negyedik osztályos, úgyhogy ő mindent hazahoz/hat), az iskola elég nagy közösség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!