Csajok, olyan sz@r érzés. Aki volt hasonló helyzetben öntene belém lelket?
ne aggódj! meg fogja szokni a pici...
kitartás! :)
Az én kislányom másfél éves volt, mikor visszarántottak melóba, nálam nem volt választható, mennem kellett, de annyiban megegyeztünk, hogy bölcsikezdésig négy órás leszek, és a manócskám a szüleimmel lesz.
Úgy készült minden reggel a mamához, hogy öröm volt nézni!
Mondta, hogy anya megy dolgozóba, baba megy mamához.
Nagyon gyorsan megszokja az új rendszert, és ráadásul majd meglátod, hogy az óvodai kezdést (nálunk bölcsis kezdés volt januárban) milyen jól fogja venni!
Mivel nem volt teljesen "rám nőve" a gyerek, egy hét alatt szépen beszokott a bölcsibe.
És a nagyszülők is nagyon élvezik ám ezt a felállást, szóval ne marcangold magad!
Inkább egy négyórás meló, és ott az egész délutánod a gyerekkel, mint kihagyni egy igazán jó lehetőséget, és áldozatnak érezni magad.
Nem idegenekkel lesz, bennem is csak ez tartotta a lelket, bár tény, hogy az elején én is iszonyú sokat bőgtem, de aztán belenyugodtam, hogy jó dolga van a gyereknek, szóval végülis nem volt gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!