Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » XV. Kerületi bölcsikre sokat...

XV. Kerületi bölcsikre sokat kell várni? Melyikbe vannak a legkevesebben, melyik a legjobb?

Figyelt kérdés

Bármilyen infót szívesen veszek!

Köszi!

2011. febr. 7. 13:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem a kislányom a Kontyfa utcai bölcsődébe jár. Jelenleg itthon vagyok a kisfiammal, ő 16 hónapos a nagyobbik 30. Tavaly beiratkozásnál számított az idő, aki későn jelentkezett bizony várólistára került. Októberben, mikor kezdtük a bölcsődét 4 üres hely volt a csoportban. Meggondolták magukat a szülők. Gondozónőnk elmondása szerint, üresen is maradtak a helyek, hogy majd csak januártól vegyenek fel új gyerekeket. Múlt hónapban voltam bent a vezetőnőnél megkérdezni, hogy nincs-e véletlenül hely a kisfiam számára is. Nyilvántartásba vették, de egyenlőre nem jeleztek vissza. Az biztos, hogy a jövő szeptemberi jelentkezéshez már most jelentkezned kellene, hogy előbb lesz-e helyetek, azt nem tudom, próba szerencse...
2011. febr. 7. 13:48
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszi az infókat! Igazából én már áprilistól szeretném vinni de több helyre is beadjuk a jelentkezést. :O Már felhívtam többet is azt mondták, hogy nm lehet tudni előre, hogy mikortól tudják majd bevenni de nem olyan vészes a várólista. Hát nem tudom...elvileg lehet, hogy sikerül már az áprilisi kezdés is valamelyikben. Pont a kontyfát mondták meg még 2-t, hogy oda ne vigyem mert nyáron azok leállnak és akkor úgyis átkerül máshová és az nem lesz neki jó ha még csak most kezd mert nem fog rendesen beszokni vagy valami ilyesmi.

Még szeretnélek megkérdezni, hogy voltak nálatok családlátogatáson? Az miből állt, mennyi ideig voltak, benéztek a szobákba, hogyan zajlik? Előre megbeszélt időpontban jöttek?

Köszönöm!

2011. febr. 7. 14:07
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia,

a fiam a Nádastó parki bölcsibe jár, itt vannak speciális csoportok is, sérült gyerekek részére. Ezekben a csoportokban egyel több gondozónő jut ugyanannyi gyerekre. Az egészséges gyerekekkel is foglalkozik gyógytornász, logopédus. Vannak külön ovis-szerű foglalkozások. gyurma, báb, vizfesték, gyönygfűzés, ragasztás, tánc, gyógytorna, stb. Az udvar nagyon szép, tavaly lett felújítva.

Azt nem tudom megmondani, h mikor mennyi üres hely van, de egy biztos, januárban jött egy új gyerek, és még van egy hely a csoportban.

Minden bölcsi bezár nyáron 5 hétre, a felújítás miatt. Ezt sorra teszik, hogy azért legyen hova vinni a gyereket. Ezzel kalkulálni kell.

Most ennyi jutott eszembe. Kérdezz még nyugodtan!

2011. febr. 7. 14:27
 4/9 A kérdező kommentje:
Uhh az jó! Pont őket hívtam ma telefonon. És onnan voltak kint családlátogatáson?
2011. febr. 7. 15:46
 5/9 A kérdező kommentje:
Az jutott eszembe, hogy biztos azért mondta, hogy abba a 3 bölcsibe nem érdemes vinnem mert gondolom azok állnak le először és mire beszokik rendesen addigra megint máshová kell vinni.
2011. febr. 7. 16:05
 6/9 A kérdező kommentje:
Még azt szeretném kérdezni, hogy meddig kell elvinni du.-án a gyerekeket?
2011. febr. 7. 16:16
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia, második vagyok

Voltak kinn családlátogatáson, 2 gondozónő, akik többet vannak a fiammal. Kb. 10-15 percig tartott, kínáltam őket kávéval, sütivel, semmit se fogadtak el. Csak a nappaliban ültek le, nem mentek körbe a lakásban. A fiamtól megkérdezték mi a kedvenc játéka, egy-két dolgot kérdeztem még, és már mentek is.

Azt nem tudom megmondani, hogy meddig kell elvinni, mert én fél 4 körül megyek érte. De azt tudom, hogy nem szeretik, ha sokáig ott van a gyerek. A bölcsi egyébként reggel 6 és este 6 között van nyitva, elvileg addig ott maradhat, csak hát a dolgozók is sietnének haza ... sürgetik az elvitelt.

Ha jól tudom, ez a bölcsi az elsők között áll le.

Ide bejöhetsz a gyerekkel megnézni a bölcsit, körbevezetnek, megmutogatnak mindent. Sok hasznos dolgot tudhatsz meg.

2011. febr. 7. 21:59
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia! Én a Kontyfa utcai Bölcsődés vagyok. Ma kaptam meg a jó hírt: a Fiam is jövőhéttől bölcsődés lesz. Tényleg be fog zárni majd nyáron, kb. 5 hétre, és valóban az elsők között lesz, de utána jön a Nádastó Park Bölcsi azt hiszem. Valóban nem túl szerencsés abban az 5 hétben másik összevont csoportba bevinni, ezt nekem is mondták. Szerintem inkább a szerint válasszatok, hogy melyik van közelebb. Nagyon sokat számít.

Nálunk is reggel 6-tól este 6-ig lehet elvinni a gyerekeket, az enyém délben hazajárós.

Családlátogatásra nem jött ki nálunk a gondozónő, megkért, hogy írjam be a füzetünkbe, hogy nem tartok rá igényt. Elmondása szerint fölösleges lett volna, mindent megbeszéltünk már addigra. Nővéreméknél viszont voltak kint (másik bölcsi), náluk is a gyerekkel beszélgettek, elmondták, hogy hogyan fog zajlani a beszoktatás és kész. Nem járták körbe a lakást. Ha tudok valamiben segíteni, írj.

2011. febr. 8. 14:08
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok segítséget! Most már mindent tudok! Még egyszer köszi, minden jót nektek!
2011. febr. 8. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!