Milyen ruhában van gyerkőcötök a bölcsieben? Átöltöztetitek, vagy abban amiben viszitek?
Figyelt kérdés
Én úgy gondoltam, hogy majd megyünk "szép" ruhában, tehát farmer bársony gatyó stb. Ott pedig kap egy melegítő nacit. Abban csak kényelmesebben játszik,alszik, meg azt koszolhatja nyugodtan ha már kint is lesznek.2011. febr. 6. 20:29
1/4 anonim válasza:
Természetesen átöltöztetem amikor beérünk. A bölcsiben már az előtérben is nagyon meleg van, attól sem kell tartani, hogy megfázik.
Amire érdemes ügyelni az az, hogy legyen mindig bent váltóruhája is, mert elég gyakran leöntik, leeszik a ruhájukat. Sőt, kell majd váltócipő is, mert az utcaiban nem mehet be a csoportba, meg meleg is lenne ilyenkor.
2/4 anonim válasza:
Én abban viszem, amiben lesz. Falun lakunk, a bölcsi 10 perc gyalog-nem kell estélyi az utazáshoz..:-)
Amúgy ilyenkor nyilván kell harisnya, meleg nadrág, pulcsi-ez lekerül, és felkerül a bölcsiben a vékony melegítőnaci és póló. De amit jó idő lesz, abban megy, amiben marad is majd.
3/4 anonim válasza:
Tehát utoló is átöltözteti, pontosabban levetkőzteti. Nálunk is így van: utcára melegebb ruha -nem a szépségen a hangsúly-, bent vékony, kényelmes. Szép ruhában nem is viszem bölcsibe, mert félő, hogy a kisebbségiek ellopják! Komolyan... lesz neki is melós ruhája :)
4/4 anonim válasza:
Én nem öltöztetem át, 5 percre lakunk gyalog (vagy még annyi se), arra a kis időre nem látom sok értelmét, hogy ráadjak valamit, amit utána le kell venni. Itthon ráadom a melegítőt, pólót, pulcsit, bent csak a cipőt cserélem, meg leveszem a pulcsit, illetve így hidegben kintre van rajta harisnya, ezt leveszem és visszaadom rá a melegítőt. Meg van bent mindenből váltás, ha koszos lenne, akkor át tudják cserélni, de nem adok rá külön utcai és külön játszós ruhát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!