Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mik azok, amiket már előre...

Mik azok, amiket már előre beszerezhetnék az iskolához?

Figyelt kérdés
Kislányom idén kezdi az iskolát és mivel egyszerre elég nagy beruházás lenne,szeretném már most elkezdeni.Mik azok,amiket már előre megvehetnék?
2011. febr. 4. 17:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Beiratkozáskor tavasszal fogtok kapni listát, így lesz majdnem fél évetek beszerezni mindent. Azért nem érdemes az írószereket most megvenni, mert augusztusban leárazások lesznek.
2011. febr. 4. 17:29
 2/7 anonim ***** válasza:
75%

Amit hamarabb megvehetsz, az az iskolatáska (a családunkban ezt az ovis ballagásra kapja a gyermek a nagyszülőtől), a tolltartó, uzsonnástáska. A többihez akkor érdemes igazán hozzákezdeni, ha az iskolától megkaptátok a konkrét listát. Persze gyűjtögetni érdemes, sőt! Ügyesen csinálod!

Akciókat pedig most is találsz, s legalább nincs tömeg körülötte. A Müllerben például a márkás színeseket, filctollakat láttam most akciósan.

2011. febr. 4. 17:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

igen, én is ezt akartam mondani, azokat vedd meg előre, amik a "hazai" motyók. amiket a suliban fog használni, azt majd csaka szülői után tudod meg. (tanító vagyok) nálunk volt olyan év is, hogy mi megvettünk mindent, és pénzt kértünk a szülőktől, így nem volt állandó probléma a rossz vonalazású füzetből, rossz minőségű temperából... és olcsóbban jöttek ki a szülők is.

még esetleg csomagolópapír, nejlon füzetborító, színes ceruzák, filcek, rajzfüzet jönnek szóba.

2011. febr. 4. 18:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tedd félre azt az összeget, amit vásárlásra szánnál. Augusztusban mindenhol leárazások vannak, és akkor többféle iskolai dolog is lesz, mint ilyenkor évközben. Esetleg irogasd össze, amiket hallasz, hogy más szerint mi kell majd.
2011. febr. 8. 16:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én sem vennék előre. A lányom elsős, mi csak a táskát, tolltartót és tornazsákot vettük meg előre tavasszal, de csak azért mert a Herlitz tavalyi kollekciója le volt nagyon akciózva.
2011. febr. 8. 16:32
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Iskolás ruhákat, tolltartót, táskát. Írószert, füretet tényleg augusztusban éri meg megvenni. Inkább minden hónapban rakj félre valamennyit!

Az én szüleim is ezt csinálták, hárman voltunk egyszerre iskolások, mégsem volt megterhelő az augusztus!

Volt három cipősdoboz, rajta a tető, azon egy nyílás. Mindegyiken rajta volt az egyikünk neve. Ha anyukámnak sok aprója, vagy papírkétszázasa volt, azt elosztotta bennük, meg ha kaptunk szülinapra, névnapra egyéb ünnepre pénzt, abból mi raktunk bele, amennyit gondoltunk!

2011. febr. 8. 23:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is inkább a pénzt tedd félre, én pl.: a két iskolásomnak a 200 Ft-os-t kezdtem el gyűjteni.

Tavaly is sulikezdés előtti napokban vettük meg a tanszereket, táskákat.

Lehet, hogy megbánnád, ha valamit előre megvennél.

2011. febr. 9. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!