Mik azok, amiket már előre beszerezhetnék az iskolához?
Amit hamarabb megvehetsz, az az iskolatáska (a családunkban ezt az ovis ballagásra kapja a gyermek a nagyszülőtől), a tolltartó, uzsonnástáska. A többihez akkor érdemes igazán hozzákezdeni, ha az iskolától megkaptátok a konkrét listát. Persze gyűjtögetni érdemes, sőt! Ügyesen csinálod!
Akciókat pedig most is találsz, s legalább nincs tömeg körülötte. A Müllerben például a márkás színeseket, filctollakat láttam most akciósan.
igen, én is ezt akartam mondani, azokat vedd meg előre, amik a "hazai" motyók. amiket a suliban fog használni, azt majd csaka szülői után tudod meg. (tanító vagyok) nálunk volt olyan év is, hogy mi megvettünk mindent, és pénzt kértünk a szülőktől, így nem volt állandó probléma a rossz vonalazású füzetből, rossz minőségű temperából... és olcsóbban jöttek ki a szülők is.
még esetleg csomagolópapír, nejlon füzetborító, színes ceruzák, filcek, rajzfüzet jönnek szóba.
Iskolás ruhákat, tolltartót, táskát. Írószert, füretet tényleg augusztusban éri meg megvenni. Inkább minden hónapban rakj félre valamennyit!
Az én szüleim is ezt csinálták, hárman voltunk egyszerre iskolások, mégsem volt megterhelő az augusztus!
Volt három cipősdoboz, rajta a tető, azon egy nyílás. Mindegyiken rajta volt az egyikünk neve. Ha anyukámnak sok aprója, vagy papírkétszázasa volt, azt elosztotta bennük, meg ha kaptunk szülinapra, névnapra egyéb ünnepre pénzt, abból mi raktunk bele, amennyit gondoltunk!
Szerintem is inkább a pénzt tedd félre, én pl.: a két iskolásomnak a 200 Ft-os-t kezdtem el gyűjteni.
Tavaly is sulikezdés előtti napokban vettük meg a tanszereket, táskákat.
Lehet, hogy megbánnád, ha valamit előre megvennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!