Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Használ valaki mosódió?...

Használ valaki mosódió? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Öblítőt használtok hozzá? Tudom, nem ajánlják, van hozzá külön olaj illatosítónak. Valakinek bevált? Meddig volt elég? Érvek-ellenérvek mellette-ellene?
2011. febr. 3. 12:35
 1/4 anonim ***** válasza:
igen használtunk ,de nem voltunk megelégedve vele,mert semmi koszt nem vitt ki nekünk.Ne kérdezd hogy milyen és mennyi volt mert anyós hozta hogy milyen jó lesz,de nem.
2011. febr. 3. 12:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Én folyékony mosódiót használok. A foltokat kiszedi a makacsabb foltot nem. Öblítőt bio öblítőt használok. Azt hiszem innen rendeltem: [link]

Én szeretem, az illata nem olyan persze mintha mással mosnék, de most az a lényeg, hogy a kisbabám ne legyen ekcémás.

2011. febr. 3. 13:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Az alig koszos rucikat szépen kimossa. Apuci izzadt pólójával már nem tud megbírkózni. Öblítőnek én ecetet használok mindig. (kb. fél dl 1 adag mosáshoz) Ha valami nagyon koszos, akkor előtte beáztatom v. mosószappannal kimosom. Végszükség esetén marad a mosópor-
2011. febr. 3. 13:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem se vette ki az izzadságszagot. :(

Úgyhogy maradt a sima mosószer + öblító helyett ecet.

2011. febr. 3. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!