Használ valaki mosódió? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Öblítőt használtok hozzá? Tudom, nem ajánlják, van hozzá külön olaj illatosítónak. Valakinek bevált? Meddig volt elég? Érvek-ellenérvek mellette-ellene?2011. febr. 3. 12:35
1/4 anonim 

válasza:

igen használtunk ,de nem voltunk megelégedve vele,mert semmi koszt nem vitt ki nekünk.Ne kérdezd hogy milyen és mennyi volt mert anyós hozta hogy milyen jó lesz,de nem.
2/4 anonim 

válasza:

Én folyékony mosódiót használok. A foltokat kiszedi a makacsabb foltot nem. Öblítőt bio öblítőt használok. Azt hiszem innen rendeltem: [link]
Én szeretem, az illata nem olyan persze mintha mással mosnék, de most az a lényeg, hogy a kisbabám ne legyen ekcémás.
3/4 anonim 

válasza:

Szia! Az alig koszos rucikat szépen kimossa. Apuci izzadt pólójával már nem tud megbírkózni. Öblítőnek én ecetet használok mindig. (kb. fél dl 1 adag mosáshoz) Ha valami nagyon koszos, akkor előtte beáztatom v. mosószappannal kimosom. Végszükség esetén marad a mosópor-
4/4 anonim 

válasza:

Nekem se vette ki az izzadságszagot. :(
Úgyhogy maradt a sima mosószer + öblító helyett ecet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!