Hova tűnt a polcokról?
Figyelt kérdés
A Nestle-s rizotto bébikaját 1-3 éves korig sehon nem lehet megtalálni. 22 hós lányom nagyon rossz evő, de ezt az egyfajta üveges kaját, bárhol, bármikor megtudta enni. Vagy 10 helyen kerestem és sehol nincs. Valaki tud erről valamit?2011. jan. 31. 21:36
1/4 anonim 

válasza:

A honlapon még fent van,így gondolom még gyártják, csak most az üzletekben nincs.
Sajnálom :( segíteni nem tudok :(
2/4 anonim 

válasza:

Hol nézted eddig? Én a múlt héten láttam a Tesco-ban. Na persze nem biztos, hogy abban a Tesco-ban, ami neked is közel van :) Ha legközelebb megyek még boltba, figyelni fogom, bár ha nem pécsi vagyok, akkor sajnos az én segítségemmel nem sokra mész :(
3/4 anonim 

válasza:

A héten vettem a spar-ban, de a Rossmanban is szokott lenni.
4/4 anonim 

válasza:

utolsó: vagyis a múlt héten pénteken
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!