Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Beszokott a bölcsibe gyerkőcöd...

Beszokott a bölcsibe gyerkőcöd 2 hét alatt? Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Lent.

Figyelt kérdés
Olyan helyzet állt elő, hogy majd anyukám jár át 1 hétig. Aztán meg majd apukám áll készenlétbe, ha menni kell érte. De ők tőlünk 20 km-re laknak, így ha majd apának kell menni érte, ha nem akar ott aludni vagy valami akkor az 25 perc legalább. Nekem meg február 16.-án munkába kell állnom (még 15.-én amikor kezdjük a bölcsit én viszem el). /A szabikat majd nyáron kapom meg. Azt hagyjuk, hogy ez így törvénytelen, én is tudom, de ez van. Ha nem vállaltam volna, akkor nem vett volna vissza, mert nem köteles./
2011. jan. 31. 11:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
2 HÓNAP alatt szokik be egy gyerek és három hónap bölcsibe járás után fog már szívesen menni oda. Nem elkeseríteni akarlak, de sírdogálni fog nagyon és nemcsak 2 hét alatt, hanem utána is. De mit tudsz tenni? Semmit, ha dolgozni kell, akkor dolgozni kell. Az jó, ha gáz van, akkor valaki érte tud menni, ez nagy segítség.
2011. jan. 31. 12:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

kisfiam október közepén kezdte a bölcsit két hét alatt beszokott mert hát muszáj volt. de megszokni kb két hónap alatt szokta meg. most már szeret járni a nevelőnők is mondták hogy teljesen meg vannak vele elégedve.

nem volt könnyű de sikerült. mennyi idős a gyermeked? kisfiam decemberbe volt kettő.

állítólag minnél kisebb annál könnyebb. de ezt nem tudom állítólag tapasztalat.

2011. jan. 31. 12:06
 3/6 anonim ***** válasza:
74%
Nálunk simán ment, egy hét után már gyakorlatilag beszokott, a harmadik héten meg már széles mosollyal ment be :) Nálunk is hasonló helyzet volt, az elején anyukám szoktatta be, mert én nem tudtam menni, az utolsó két napban vittem én, de ez nem okozott semmi gondot. Két hét volt hivatalosan a beszoktatási idő, de a második héten már úgy emlékszem, hogy ott is aludt délután, nem kellett már ott lenni vele nekem is.
2011. jan. 31. 12:36
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam is 1-2 hét alatt megszokta és megszerette, azóta is örömmel jár. Egyébként szerintem gyerekfüggő.
2011. jan. 31. 13:14
 5/6 anonim ***** válasza:

ez kor és szociális érettség kérdése , meg persze, hogy mennyire anyás a kicsi

az enyém nagyon vagány gyerek, de annyira ragaszkodó, hogy hihetetlen, én csak het 2délelőttöt szerettem volna közösségbe tenni, de nem jött össze, várunk pár hónapot és újrapróbáljuk

sajnos a munka - pénz nagy úr

előbb-utóbb beleszokik, de ha hazajön, szeretettel várd

2011. jan. 31. 14:50
 6/6 anonim ***** válasza:
én pont így vagyok. mi január 3-án kezdtük a bölcsit de még mindíg nem látom hogy mikorra fog szívesen menni bölcsibe. szerencsére beteg nem volt csak múlt héten kezdett el folyni az orra de ettől még ment. így nem is sietettük a dolgot. a betegségek miatt számoltam 1 hünapot de szerencsére nem volt. minden reggel sír. még nem reggelizik bent. igaz vittem be jó reggel kekszet. 2 csomaggal múlt héten és még nem szóltak hogy elfogyott. így gondolom mennyit eszik délelőtt. de a szendvicset nem hajlandó megenni. teát iszik 3 dl. ebédet megeszi. első perctől kezdve egyedül elalszik de kb. 1 óránál többet nem nagyon hajlandó aludni. itthon meg alszik 2,5 órát. ma fél 3-kor hoztam el. holnap már megyek dolgozni de ezt a hetet még fokozatosan húzzúk és csak jövő héttől megy 4-ig. de remélem már hamarsoan megszokja csak olyan rossz hogy még mindíg nem megy zökkenőmentesen.
2011. jan. 31. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!