Hogy oldjátok meg, hogy ne takarózzon ki éjjel 2 éves gyerkőcötök?
Figyelt kérdés
Nem mindég ébredek fel, ha mocorog. De most megint köhög (2 hete volt beteg). Bár lehet, hogy nem ez miatt, mert tulajdonképpen eddig is kitakarózott.2011. jan. 31. 07:50
1/11 A kérdező kommentje:
ja, és 2 hét múlva kezdjük a bölcsit.Szép kilátások.
2011. jan. 31. 07:53
2/11 anonim válasza:
Van olyan hálózsákunk, amiből a lábát ki tudja dugni. Így nem zavarja, akkor sem, ha este, reggel menni akar.
A lábára zokni és még egy vékonyabb takaróval betakarom. De ha az lekerül, akkor sem csak a pizsi van rajta.
3/11 anonim válasza:
Az én gyerekem nem tűri a hálózsákot sajnos, viszont mindig kitakarózik. Igyekszem, hogy a szobájában ne legyen éjjel sem hideg, 20 fokot tartjuk még éjjel is. Ezen kívül hosszú ujjú bodyt és vastagabb pizsamát adok rá, meg zoknit. Így ha lerúgja a takarót, akkor se fázik meg. De mi tagadás, fél éjszaka takargatom. Ez van.
4/11 anonim válasza:
Én sosem takargatom, este betakarom, és 15 perc múlva már nincs rajta. Nem foglalkozok vele, ő tuti nem fázik. Pont ezért az ő szobájában 23 fok van éjjel.
5/11 A kérdező kommentje:
mondjuk nálunk sincs hideg 25 fok átlagban az egész lakásba. csak engem idegsít, ha úgy alszik. Egyébként frottír pizsiben alszik.
2011. jan. 31. 08:42
6/11 anonim válasza:
25 fokban én sem takaróznék be, biztos melege van, nem kell takargatni.
7/11 anonim válasza:
Mi hálózsákba tettük és csak ugy voltunk nyugodtak.Akinek van pénze az természetesen megteheti, hogy éjszaka is biztositja a meleget.De akinek nincs, az a 2o fokot biztositja és egyébként is ez az egészséges a nyugodt alvashoz.
8/11 A kérdező kommentje:
Távhős panellakásban lakunk, ennyi fok van állandóan.
2011. jan. 31. 09:46
9/11 A kérdező kommentje:
és nagyon jót alszunk. Ezt szokta meg kisfiam, amikor nincs fűtés még, tavasszal-ősszel akkor fázik éjjel 22-23 fokban.
2011. jan. 31. 09:47
10/11 anonim válasza:
Felnőtt takarója van, rendes nagy paplan, ugyan nem kapok hozzá aranyos huzatot, egy tiritarka felnőtt paplanhutattal húzom be és ennyi. Sokkal nagyobb egy gyerektakarónál, befedi az egész ágyát, sose takarózik ki, pedig mindig utálta a takarást korábban, sokáig aludt ő is hálózsákban. Most hosszú ujjú vékony pizsamanaci meg felső, mezítláb, paplan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!