Másnak is a gyereke úgy ül, hogy a két lába hátra húzva és a közzé ül be. Nem fél valami elváltozástól mert ez nem rendes ülés?
Figyelt kérdés
2011. jan. 30. 15:35
1/8 anonim válasza:
Fiam ezt csinálja, 6 hónapos. Mászásból huppan hátra a két lábacskája közé. Szerintem ebből hamarosan rendes ülés lesz, ha megtanulja rendesen tartani magát, nem hiszem hogy baj lenne, minden babának megvan a saját fejlődési módszere, üteme, ha teljesen természetes akkor nincs miért aggódni.
2/8 A kérdező kommentje:
De mi már 2,5 évesek vagyunk és nem nőtte ki. És úgy veszem észre, hogy kezd X lábú lenni mivel sokat van úgy a lába. De lehet, hogy csak bebeszélem magamnak.
2011. jan. 30. 16:43
3/8 anonim válasza:
Mi sokszor ülünk így a 2 éves lányommal. Én is szeretem ezt a pózt, tök jól kilazít. :-)
4/8 anonim válasza:
fiam is igy ül,amióta tud ölni,ő is elmúlt 2 éves,nem látok a lábán semmilyen elváltozást viszont amikor igy ül,nagyon szépen egyenesen tarja a hátát,azt megfigyeltem.amikor rendesen ül,kicsit görnyed.
5/8 anonim válasza:
én azt hallottam , hogy ez később gond leget, mert kilazulnak ott az izületek, az én kisfiam is így ücsörög néha, de én mindig kiegyenesítem a lábát.
6/8 anonim válasza:
A férjem egész gyerekkorában így ült,sőt még most is (37 éves) gyakran.Semmi baja a lábának.
7/8 anonim válasza:
Az én fiam is szeret így is üldögélni. Én is, pedig már 33 éves is elmúltam. Lehet, hogy ez örökletes dolog? :-)
8/8 anonim válasza:
úgy ültem 3 éves koromig, és nincs x lábom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!