Anyukák! Hol tudtok dolgozni 6 órában gyes mellett?
Figyelt kérdés
Mindenkinek olyan munkahelye volt, hogy visszavettek Titeket 6 órába, vagy másikat kerestetek? Milyen területen dolgoztok?2011. jan. 29. 21:13
1/4 anonim 

válasza:

Először 8órában akartam visszamenni,de ,hogy változtak a szabályok így 6órában megyek.Megbeszéltem a főnökömmel,semmi gond nem volt.Ápolónő vagyok.Ha nem vettek volna vissza 6órában,maradt volna a 8óra,nem kerestem volna mást.
2/4 anonim 

válasza:

Hát ott biztosan nem,ahol eddig dolgoztam,de a Tescoba pénztárosnak tuti fölvennének 6 órában:D
3/4 anonim 

válasza:

Informatikai multicégnél dolgoztam, ide mentem vissza, és nálunk szokás volt eddig is, hogy gyed után 6 órában mennek vissza a nők. Én is így tettem, aztán jött a rendelkezés, úgyhogy tuti maradok is a kicsi 3 éves koráig 6 órás! (Utána is lehet, mert nem tudom hogy tudnánk máshogy elintézni, hogy ne 10 órát legyen a bölcsiben. :S)
4/4 anonim 

válasza:

Ahonnan eljöttem az megszűnt, de először találtam egy 6 órás telefonos munkát, majd egy 4 órás eladóit...
Vannak részmunkaidős munkák csak keresni kell. A probléma az, hogy aránytalanul kevés a fizu. (A 6 órásban nettó 60-at, a 4 órásban nettó 40-et kerestem)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!