Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha a lányom eddig nem volt...

Ha a lányom eddig nem volt beteges akkor ha bekerül a bölcsibe sokszor lesz beteg?

Figyelt kérdés

Most 21 hónapos és eddig 2x volt beteg.Kicsit félek h ha bekerül a bölcsibe akkor sokat lesz beteg mert nem ellenálló a szervezete.

Tapasztalatok?

2011. jan. 29. 15:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
2 évesen kezdett bölcsibe.2 év alatt 3 napig volt megfázva.Szívni kellett az orrát(ennyi).Azóta folyamatos megfázás,köhögés.Az orrszívót már el sem teszem.1 hét betegség 1 hét nem.Ez így megy folyamatosan.(október óta)Szerencsére nem lázasodik be,csak folyik az orra és néha köhög.
2011. jan. 29. 16:59
 2/4 anonim ***** válasza:
73%

nézd túl kell esni, állítólag több vírus van és ameddig végig nem megy rajta az összes nem szerez immunitást.

Halogatni lehet a dolgot, de előbb utóbb túl kell esnie rajtuk.

És minél előbb annál jobb, mert iskolából nem jó ha sokat hiányzik illetve felnőttként sem "illik" betegesnek lenni.

2011. jan. 29. 17:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Nagy többségében ez úgy zajlik,hogy szinte folyamatosan betegek a kicsik :-( ,valószínű nálatok is ez lesz.
2011. jan. 29. 22:15
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

igen, erre sajnos számítani kell.

Bár az én lányom nem volt bölcsis, de amikor 3,5 évesen elkezdte az ovit, az első évben szinte folyamatosan beteg volt.

Az itthon töltött 3,5 év alatt 2-3 orrcsorgás volt maximum, lázas két esetben volt, az MMR oltás után, illetve, amikor kijött rajta a 3 napos láz.

Aztán 3,5 évesen ovis lett, szinte soha nem tudott egy hetet végigjárni, általában szerdára már beteg volt, aztán egy-másfél hétig itthon. Szinte mindegyik betegség lázzal vagy legalábbis hőemelkedéssel járt, volt fülgyulladása, arcüreg gyulladása, tüszős mandulagyulladása, fosás-hányás....nagyon kétségbe voltam esve! Pedig az influenzás időszakban nem is vittem oviba, hogy haza ne hozza azt is a kistesójára (nem is volt beteg azalatt a 2 hónap alatt.

Aztán most szeptemberben elkezdte a középső csoportot, és (hol kopogjam le??!!) 2 taknyosságon kívül nem volt eddig semmi baja. Hőemelkedés se. A dokink ki se akarja írni, mondván a taknyosság nem betegség, nyugodtan mehet azért oviba, mert egyébként semmi baja. De én úgy vagyok vele, hogy úgyis itthon vagyok a kistesóval, itt legalább látom, hogy tényleg kifújja-e az orrát. 2-3 napnál nem tart tovább egyik takonykór se, aztán megint mehetett oviba.

Szóval az első évet túl kell valahogy élni. Pedig én is szedettem vele multivitamint, Béres cseppet, immunerősítő homeós bogyókat....de az első év így is a betegségről szólt.

2011. jan. 29. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!