Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen jelmezt vegyek 2,5...

Milyen jelmezt vegyek 2,5 éves bőlcsisnek?

Figyelt kérdés
valakinek elado?bp
2011. jan. 28. 14:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Kislány vagy kisfiú? A Lehel téri piaccal szemben van egy Háda turi, ott láttam rengeteg, ötletes jelmezt, átlag 700 FT-ért. Kiegészítők is vannak. 2,5 éves kislányomnak lesz farsang a bölcsiben, én valami egyszerű,kényelmeset csináltam (Pillangó). Függöny maradékanyagból rávarrtam egy nyári ruhácskára a szoknya részt, és 100 ft-os boltban vettem egy nagy pillangót, azt is felvarrom. Nagyon cuki lett. Ennyi. Ebben a korban még nem biztos, hogy eltűrik magukon a nagy ruhákat :-)
2011. jan. 28. 14:29
 2/4 A kérdező kommentje:
bocs.kislány
2011. jan. 28. 14:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Valami nagyon kenyelmeset, egyszeruet, nem tul sok kellekkel, amit eppen felhuzhat mint egy kis ruha. Ha nagyon sok rajta a kellek nem szeretik, a fontos, hogy kenyelmes legyen neki.
2011. jan. 28. 14:55
 4/4 anonim ***** válasza:

ha van kedvenc rajzfilm figurája akkor annak (Eperke, mittom én)

hercegnő, cica,

lényeg, hogy kényelmes legyen és ne legyen sok kellék hozzá.

2011. jan. 28. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!