Vegyek még szerintetek bodyt? Lent. Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2 hét múlva kezdjük a bölcsit. 4 bodyja van amit ráadok majd a bölcsibe, van még neki 2 amin van 1-2 kisebb folt,azokat inkább már csak váltónak viszem be, illetve itthonra jók.Átlag heti 2x mosok is. Úgy gondolom, hogy kevés, inkább veszek majd 2 db.-ot. De azért kíváncsi vagyok,hogy nektek mennyi van?2011. jan. 28. 10:12
1/8 anonim 

válasza:

Bár az enyém nem járt bölcsibe, de így se lett volna a 4 body (pedig naponta mosok!). Igaz, nem írod, mennyi idős a babád, de azért akár otthon, akár a bölcsiben történhetnek "balesetek" (leönti magát, kifolyik a pelusból a pisi vagy a kaki),stb.) és cserélni kell, akár többször is. Szóval vegyél még egy párat, mert a bölcsibe eleve kérni fognak váltóruhát, nem hiszem, elég lenne 1-2....
2/8 A kérdező kommentje:
2 éves
2011. jan. 28. 10:25
3/8 anonim 

válasza:

Az enyém is 2 éves, nem jár bölcsibe, de 15-20 bodyja van. Nem hiszem, hogy ennyi elég lenne.
4/8 anonim 

válasza:

Az én fiam is bölcsis volt 16 hónapos korától, de rengeteg badynk volt, minden nap cseréltem, a bölcsiben sokszor leette magát stb., ott is cserélték gyakran.Szerintem ebből a ruhadarabból kell a legtöbb. A 4 nagyon kevés ha nem akarod minden nap mosni a badykat.
5/8 anonim 

válasza:

Napi szinten a bölcsibe min.2db. body kell,mivel ott hagyják őket evés,ivás terén kibontakozni.Hozzá 2-3 db.nadrág,és ha most kezd szobatiszta lenni,min.2-3db alsó,2-3 pár zokni.
Jó párat szerez be,bent meleg van a bölcsibe,de én inkább és a legtöbb anyuka hosszu ujju bodyt ad a gyermekére.
H.ujju body,harisnya,szoknya a lányomon
h.ujju body,melegitőnadrág,zokni a fiamon.
6/8 A kérdező kommentje:
köszi 4. Akkor beszerzek még nacikat is.
2011. jan. 28. 12:28
7/8 anonim 

válasza:

27 hónapos kislányomnak 15 szép bodyja van és 15 itthoni,de az itthoniak sem foltosak:)Szerintem ez kevés
8/8 anonim 

válasza:

Az én lányom 1,5 éves bölcsis. Én napi 2 body-val számoltam, és én is mosok többször egy héten. A gyakorlat azt mutatja, hogy csak ritkán kell bodyt cserélni, kb. heti egyszer kaki miatt vagy mert leeszi. Nadrágot szintén max 1-szer cserélik le neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!