Pelus nagyon sokat ivó kisfiúnak?
kisfiam 17 hónapos.rengeteget iszik.most pamperst használunk,de egyszerűen nem bírja ki az éjszakát.de az még hagyján,mert a déli alvás után is teljes ruhacserét kell csinálni,mert átpisisedik pedig délbe tisztába teszem és max 3 fél 4-kor már cserélem is.ugy gondoltam hogy kipróbálok egy másik fajta pelust,hátha azzal jobb sikerem lesz.csak sajnos nem ismerem a többi pelust,h milyen,mert csak pampers használtunk.
tudnátok nekem segíteni ebben a problémában?milyen pelust vegyek egy pisisnek.

Szia+
Enyém 20 hós, de már elég régóta ugyanez a gond. (ivógép).Mivel kisfiú, ugye a pelus elejét pisili jobban tele, de az meg enged is. Kipróbáltam az összes létezőt, de a pampers magasan veri mindegyiket. Most én azt csinálom, hogy altatás után 2-3 óra múlva nézem a pleust, és ha gyanúsan domborodik-ki az ágyból, peluscsere. Visszaalszik szépen .

Mi éjszakára ilyet használunk 2,5 évesemnek, csak ez bírja ki a sok pisit: Bio Baby - BIOPELENKA JUNIOR (12-25 kg).
Innen szoktam rendelni: [link]
köszönöm szépen a segítségeteket.az éjjeli peluscserét én is elvetem,inkább mosok rá több ruhát.egyenlőre megpróbálom neki az egy számmal nagyobb pelust és ha az sem válik be akkor másik fajta pelenkát veszek.
köszönöm még egyszer a segítségeteket.

hát ugy néz ki hogy beválik az egy mérettel nagyobb pelus.de egyszerűen nem értem,hogy hogyan csinálják meg ezeket a pelenkákat,ha az én 10,6 kg-os fiamnak nem elég az a pelenka ami 17kg-ig jó.érdekes mert a kisebb méreteket végig kihordtuk súlyilag.érdekes.na mind1.a lényeg h ugy néz ki hogy eddig beválni látszik a pampers 5-ös méret(péntek óta azt használjuk és még nem volt átázás eddig kopp-kopp-kopp)
köszönöm a segítségét mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!