Anyukák! Ha nincs segítségetek ( nagyszülő, testvér, jó szomszéd), apa pedig dolgozik, Kire bízzátok a kicsi gyerkőcöt, ha pl. betegen orvoshoz kell menni, vagy olyan elintéznivalód van, hogy nem viheted magaddal?
Figyelt kérdés
2011. jan. 22. 22:04
11/17 anonim válasza:
Mindenhova viszem magammal. De nincs egy barátnőféle, hasonló korú gyerkőccel a közelben?
12/17 anonim válasza:
Mindenhová viszem magammal, és még sehol sem okozott problémát, sőt, imádják, mert egy kis mosolygós diktátor.:-)
13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Hát segítség nekem max a férjem, de ugyebár ő is dolgozik.
Pár napja bekaptam valami vírusfélét, lázzal stb...
Szerencsére addig meg tudta oldani a férjem, hogy 1 órára elszabadul a munkahelyéről, hogy legalább orvos lásson engem. De ugye ebből nem csinálhatunk rendszert.
csak ezen apropó kapcsán tettem fel a kérdést , hogy hogyan tudjátok megoldani a nem várt szituációkat.
2011. jan. 23. 22:16
14/17 anonim válasza:
Velem egyszer olyan is volt, hogy terhes voltam a fiammal, s a lányom 2,5 éves volt. Apuka dolgozott, másunk nem volt a városban. Vérzés miatt mentő vitt be a kórházba, bent fogtak, akkor emlékszem egy picit hitetlenkedtek, hogy na most csináljak már valamit a gyerekemmel, nem feküdhet be velem. De megértették, hogy csak este fogja tudni apuka hazavinni, mert ő is éppen jó messze dolgozott, több órára a kórháztól. S míg én hálóingben a kórházi ágyon feküdtem, a lányom ott volt mellettem. Ha nincs megoldás, nincs megoldás. :) Bárkivel bármikor előfordulhat. Általában megértők az emberek.
15/17 anonim válasza:
én nem mertem eddig, csak családtagra bízni,úgyhogy ők is mindig jönnek velem mindenhova. volt,mikor 2 kicsivel (2 éves és 4 hónapos és a 2,5 hónaposommal) mentem dokihoz, okmányirodába, mindenhova. A dokik, főleg az asszisztensek nagyon-nagyon kedvesek, mindig vettek elő játékot a nagyobbnak (valószínű,már fel vannak erre készülve a mai világban) az okmányirodán pedig rögtön a sor elejére vettek.
16/17 anonim válasza:
utolsó vagyok: féltem,hogy gyors szülésem lesz és mi van, ha a férjem b.p másik végén dolgozik, így volt egy olyan B terv, hogy a "nagyobbik" gyerekkel és taxival megyek majd szülni, így neki is volt egy kis csomagja játékokkal, dobozos üdítővel és zacskós croissent-al, csokival és egy karszalaggal,amin a neve és az én telefon számom volt. Bent a kórházban azt mondták, hogy addig majd a csecsemősök vigyáznak a kisfiamra. Szerencsére a hugi éjjel jött, így mindenki a helyén volt és a nagyobbik gyerekem otthon aludhatott addig a nagymamájával :)
17/17 anonim válasza:
Vittem mindenhova magammal. Az asszisztens nénik nagyon örültek neki, addig babáztak míg én intéztem a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!