Odaadhatom a kinőtt ruháimat az öcsémnek, mert sokszor fázik. Vastag nadrágomat és harisnyáimat is hordhatná, amelyeket ki nőttem? Nem ciki a suliban?
Ha pl tesióra miatt le kell vetkőznie, és lila harisnya, vagy nejlonharisnya lenne rajta , akkor az ultraciki lenne. De ha senki nem láthatja meg, akkor sztem simán hordhatná.
a nacikat akkor, ha nem lányos (pl flitterek, stb), de egy sima szabású, átlagos színű darabot nyugodtan felvehet ő is, nincs ezzel semmi gond.
vagy félreértettem és te is fiú vagy? mert akkor nincs is gond, nanáhogy lehet egymás kinőtt ruháit hordani!
.1vagyok.Most latom a neved es a korod.
Ez nagyban fugg attol hogy milyen a naci harisnya,milyen idos az ocsi.
ja én lány vagyok
;)
Persze, hogy add tovább! Minden normális családban ez a szokás, hogy a nagyobbik kinőtte, utána még a kisebbik hordhatja ha nem rongyos és használható. Mondjuk tíz évesen a tesvéred nem azon fog mélázni, hogy most fiús vagy lányos ruha van rajtam. Tök mindegy! Amiben jól érzi magát, olyat vegyen fel, a többit nem kötelező hordani. Ha vatsag nadrágod van, azok mind unisexek, max csak a színe lehet olyan lányos. Bár már láttam sítáborban olyan kisfiút aki rózsaszín overállt vett fel. (Egyébként passzolt a szőke hajához.) A harisnyanadrág ugyan mindegy mivel nadrág alá veszi fel, úgysem látszik. Lehet az pamut vagy nylon bármelyiket felveheti.
22 hetes kismama ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!