Lehet adni ACC nevű gyógyszert megfázással küzdő 4,5 éves kisgyereknek?
Figyelt kérdés
Az unokahúgom 5 éves lesz. Nagyon meg van fázva, és írt neki a doktornő ilyen ACC italport. Nekünk is van itthon, de tudom, hogy ha feljön vele a váladék, amit az ember jó ha felköhög, akkor üklődhet tőle. Ő viszont szegényke amúgy is hányt tegnap, ahogy köhögött, ezért az anyukájával tanakodunk, nem merjük neki odaadni. Ti adtatok már és ha igen, jó volt? Köszönöm!2009. febr. 2. 14:21
1/4 anonim válasza:
Szia.Én nem kimondottan ACC-t adtam, de ilyen hatásút.Jó ha felköhögi, és ha ki is hánnya, de az jó legalább ürül a szervezetéből a slájm!A kislányom is ilyen , és sajnos ő amit felköhögött, azt vissza is nyelte, és szépen egy kis idő után kihányta.De ez a jobb!Adjátok neki szerintem nyugodtan!Lehet hogy -2 hányni fog, de hamarabb gyógyul!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod! Kapott Sinecodot is, de az az igazság, hogy azt már annyiszor kapott, hogy nem nagyon használ. Olyan rossz, mikor hánynak, hiába tudjuk, hogy a kicsi talán nem veszi fel annyira:-S Köszi!
2009. febr. 2. 18:29
3/4 anonim válasza:
Szerintem is adhatjátok neki! De én is gyengébbet próbálnék, én rinathiolt szoktam neki adni! Sinecod az viszont köhögés csillapító az száraz köhögésre vagy éjszakára, hogy azért tudjon aludni!
4/4 anonim válasza:
Szia!
Az én kisfiam is 4,5 éves!
Tegnap voltunk orvosnál és az ACC 100 -at
javasolta ő is meg Nurofent.
Eddig sokat felköhögött,de mi már korábban is azt adtuk.
Plusz még sokszor kell porszívózni a nózit,
mert hiába tudja kifújni,az nem elég ilyenkor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!